Partner

10 mei 2021

Van der Valk Eindhoven: al 150 jaar gastvrij

In de rubriek bedrijf/ondernemer in beeld, bevraagt Brabant in Business verschillende ondernemers en bestuurders. Deze week een exclusief interview met Van der Valk Eindhoven.


1. Wat maakt Van der Valk zo uniek?

Met bijna honderd hotels in binnen- en buitenland en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk al bijna 100 jaar wereldwijd een uniek familiebedrijf. Eén van deze hotels; Van der Valk Hotel Eindhoven, is gelegen in het zuiden van Eindhoven aan de A2/N2. Het hotel beschikt over 263 luxe en comfortabele kamers & suites, drie restaurants, sportcentrum met verwarmd binnenzwembad en fitnessfaciliteiten, mini market, congrescentrum met 26 vergaderzalen en een casino, daarnaast kunnen alle gasten gebruik maken van gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid.

Alle faciliteiten zijn hier aanwezig om een verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. En dit alles op één plek.


2. Hoe kijkt Van der Valk tegen zijn gasten aan?

Bij Van der Valk Hotel Eindhoven stellen wij de gast altijd op nummer 1! Wij doen onze uiterste best om onze gasten positief te verrassen en hun verwachtingen tijdens hun verblijf of bezoek te overtreffen. In ons hotel kan en mag de gast 24 uur per dag optimale service verwachten.


3. Hoe houdt Van der Valk zichzelf draaiende in de corona tijden?

Door positief te blijven, ‘voor’ te denken over de toekomst en plannen te realiseren die inspelen op de wensen en behoeftes van onze gast. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze faciliteiten en services: wij willen ‘zijn’ dat waar de regio om vraagt, hetgeen kan verschillen met vestigingen in andere regio’s. Het hotel is open voor overnachtingen voor zowel de zakelijke als leisure gast. Wij bieden diverse take away mogelijkheden voor ontbijt, lunch en/of diner aan. Daarnaast kunnen de vergaderzalen in ons congrescentrum, onder voorwaarden, geboekt worden.


4. Staan jullie dadelijk weer klaar als alles open is en hoe gaat dit eruit zien?

We zijn momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen om vandaag onze gezellige terrassen bij de OZZO-bar en Brasserie Martinus weer te openen. Het team staat er klaar voor. Inmiddels zijn de terrassen weer open.


5. Hoe zien jullie de toekomst voor je?

Sinds maart vorig jaar bevindt de horecabranche zich in de meest roerige tijd ooit. Uiteraard staat de gezondheid van iedereen voorop, maar de crisis raakt ons en al onze collega’s hard.

We blijven positief en werken hard richting het moment dat we weer volledig operationeel kunnen en mogen zijn. Daarnaast hebben we direct ingespeeld op de vrij abrupt veranderende congres- en vergadermarkt door hybride vergader- en congresconcepten versneld in de markt te zetten, alsook het faciliteren van flex-werkplekken. Het flexibel werken en meeten is nog nooit zo aantrekkelijk geweest als onze gasten ‘as we speak’ kunnen ervaren bij Van der Valk Hotel Eindhoven. Onze visie voor de toekomst is dan ook niet fundamenteel gewijzigd door corona: Wij willen duurzaam (voor meerdere generaties) ondernemen waardoor ons bedrijf constant flexibel in blijft spelen op de regionale marktvraag.


6. Hebben jullie nog een tip voor onze lezers?

Ervaar Van der Valk Hotel Eindhoven … Tot snel!