6 februari 2023

mobiliteit

Van den Udenhout uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023

Om de premium kwaliteit te borgen én verbeteren worden Audi-dealers het hele jaar beoordeeld op verschillende onderdelen op gebied van sales en service, met als belangrijkste pijler klanttevredenheid. Van den Udenhout heeft op basis van de overall-score de titel Audi Excellent Dealer 2023 gewonnen. Het autobedrijf behoort hiermee tot de beste Audi-dealers van Nederland

“We doen iedere dag ons uiterste best om onze (potentiële) klanten de best mogelijke beleving en service te bieden. Hier werken onze medewerkers hard voor. Dat gebeurt niet alleen in de showrooms en werkplaatsen, maar ook bij bijvoorbeeld administratie, marketing en de andere afdelingen. We zijn er erg trots op dat we uitgeroepen zijn tot Audi Excellent Dealer 2023, dat is een mooie erkenning voor ons allemaal”, aldus commercieel directeur Mark Bastiaansen.

Vanuit alle vestigingen werken de teams dagelijks aan de ultieme klantbeleving. Denk hierbij aan een afspraak op maat, een verzorgd ontbijt terwijl je wacht óf de direct aanname waarbij de klant zelf mee kan kijken met een monteur. Ervaar het in de Van den Udenhout Audi showrooms aan de Balkweg 1 in Den Bosch of aan de Wekkerstraat 43 in Eindhoven.

Van den Udenhout is enorm trots om van zowel de klanten als van Audi Nederland deze bijzondere waardering te krijgen.