Partner

14 september 2022

Transport & Logistiek

Van den Bosch organiseert tweede career event

Na een succesvolle eerste editie in juni, organiseert logistiek dienstverlener Van den Bosch in september opnieuw een career event in de Van den Bosch Academy in Erp. Om zowel nieuw als ervaren talent kennis te laten maken met de uitdagende wereld van bulklogistiek, worden de deuren van het in-house trainingscentrum wederom geopend.

“Tijdens het career event komen potentiële medewerkers in de gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze organisatie en teams”, vertelt Michiel van Kessel, Director Staff Services. “Tijdens de eerste editie van het career event zijn goede matches ontstaan en hebben we een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen binnen onze organisatie. Op woensdag 28 september is iedereen die geïnteresseerd is in Van den Bosch van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur.”

Teams
Van den Bosch wordt tijdens het evenement in de volle breedte uitgelicht, van management tot operatie. Van Kessel: “Medewerkers van de verschillende afdelingen zijn aanwezig, waardoor bezoekers de kans krijgen om direct gerichte vragen te stellen. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een stageplaats.”

De Van den Bosch Academy
De Van den Bosch Academy is hét kenniscentrum van Van den Bosch, waar theorie en praktijk samenkomen. In de Academy worden dagelijks chauffeurs en vervoerspartners opgeleid tot experts in bulklogistiek. Ook alle nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide introductietraining in deze inspirerende leeromgeving.