8 september 2022

Leisure & Cultuur

UNIEKE LIVE SINTERKLAASSHOW BIJ FLETCHER HOTELS

19 NOVEMBER, 26 NOVEMBER EN 3 DECEMBER 2022 IN GESELECTEERDE SINTERKLAASHOTELS

 NIEUWEGEIN –  Sinterklaas viert zijn verjaardag met een unieke live Sinterklaasshow bij 11 verschillende Fletcher hotels door heel Nederland. Fletcher Hotels is, na het daverend succes van voorgaande jaren, zeer verheugd dat Sinterklaas ook dit jaar zijn verjaardag bij hen viert. Dit jaar is het verjaardagsfeest van Sinterklaas nog spectaculairder door het toevoegen van een unieke live Sinterklaasshow, welke zal plaatsvinden op 19 november, 26 november en 3 december 2022.

Daverend succes
In 2019, 2020 en 2021 was de Meet & Greet met Sinterklaas bij Fletcher Hotels een daverend succes en is de Sint door vele kinderen met hun familie enthousiast ontvangen. Ook dit jaar viert Sinterklaas uiteraard weer zijn verjaardag bij Fletcher Hotels en zullen de hotels volledig worden omgetoverd in sinterklaassferen. “De reden dat wij ook dit jaar weer voor Fletcher Hotels hebben gekozen is vanwege de vele mogelijkheden die zij bieden om dit verrassingsfeest tot in de puntjes te verzorgen. Iedereen kan na het bijwonen van de live Sinterklaasshow lekker aanschuiven voor een 3-gangen sinterklaasbuffet, er worden leuke activiteiten georganiseerd en de kinderen mogen hun schoentje zetten. Het is zelfs mogelijk om na deze avond te genieten van een heerlijke overnachting met een uitgebreid ontbijt. Dat maakt het feestje voor iedereen echt compleet!” aldus Regelpiet.

Sint & Friends Liveshow
Dit jaar zal, bij de 11 geselecteerde Sinterklaashotels, een unieke live Sinterklaasshow plaatsvinden, waarbij ‘fun en vertier’ voor jong en oud bovenaan staat. Deze 90 minuten durende show wordt verzorgd door Boekdesint. Samen luidkeels de bekendste Sinterklaasliedjes meezingen, dansen op de vrolijkste muziek en coole Sinterklaas spelletjes spelen, en natuurlijk met spanning wachten op het moment dat Sinterklaas binnenkomt. Het wordt een feest die zowel de kinderen als de Sint nog lang bij blijft.

Omgetoverde Sinterklaashotels
De 11 geselecteerde Sinterklaashotels waar de live Sinterklaasshow plaatsvindt:

Zaterdag 19 november: 
Arnhem: Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem
Leidschendam: Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag
Deurne: Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe  

Zaterdag 26 november: 
Ellecom: Fletcher Landgoed Hotel Avegoor
Rotterdam: Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam
's Hertogenbosch: Fletcher Hotel-Restaurant ’s Hertogenbosch
Emmen: Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen
Kerkrade: Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein
Burgh-Haamstede: Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede  

Zaterdag 3 december: 
Arnhem: Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem
Uden: Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel
Zeegse: Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Meer informatie over het Sinterklaas Arrangement inclusief unieke live Sinterklaasshow (2 dagen) is te vinden op: www.hetsinterklaashotel.nl