Ga terug

11 februari 2020

Leisure & Cultuur

Ticketverkoop Business Awards Baronie van Breda gestart

BREDA, 3 februari 2020 – Op woensdag 1 april 2020 vindt de derde editie van Business Awards Baronie van Breda plaats, ook dit jaar weer in de Grote Kerk. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu hun entreeticket bestellen via www.babvb.nl. Awardshow met walking dinner

Goed ondernemerschap is van onschatbare waarde voor een bloeiende regio als de Baronie van Breda. Tijdens de awardshow Business Awards Baronie van Breda wordt ondernemerschap gevierd, onderscheidende organisaties in het zonnetje gezet, samenwerkingsverbanden bevorderd en wordt kennis gedeeld. Op 1 april 2020 vindt de derde editie plaats. Het thema is ditmaal ‘What’s your impact? – Wat draagt uw onderneming bij aan het verbeteren van de maatschappij?’ De avond start voor de gasten om 18 uur met een meet & greet, een prima gelegenheid om te netwerken met personen uit de ondernemers-, overheid- en onderwijswereld uit Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Aansluitend is er een walking dinner tot aan de start van de awardshow. Spreker deze avond is niemand minder dan Ruud Koornstra, de meest duurzame ondernemer van Nederland en bedenker van o.a. de groene creditcard. De presentatie van de avond is in handen van Hélène Hendriks.

Drie genomineerden strijden om award

Organisaties uit Breda, Oosterhout en Etten-Leur die op onderscheidende wijze aan dit thema voldoen, konden zich kandidaat stellen om mee te dingen naar de prestigieuze Business Awards Baronie van Breda. Tientallen organisaties uit de regio hebben zich aangemeld en een gerenommeerde jury heeft het aantal kandidaten teruggebracht naar drie genomineerden. De genomineerden worden tijden de Genomineerdenavond op 12 maart bekendgemaakt en deze drie strijden op 1 april met elkaar om de felbegeerde Business Award.

Duurzaam bedrijventerrein

Dit jaar zal er voor het eerst ook een award uitgereikt worden aan een bedrijventerrein. De inschrijvingen hiervoor zijn reeds binnen en de jury zal zich de komende weken buigen over de locaties die zich aan hebben gemeld. Deze nieuwe award wordt overhandigd aan het bedrijventerrein dat zich het beste profileert binnen het thema van dit jaar en zich dus het beste inzet om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de maatschappij.

Entreetickets bestellen vanaf 1 februari

Ondernemers en andere geïnteresseerden uit de Baronie van Breda kunnen getuige zijn van deze exclusieve awardshow. Op de website www.babvb.nl is sinds 1 februari de ticketverkoop van start gegaan. De businesstickets zijn verkrijgbaar voor € 76,76 per stuk. Voor dit bedrag worden gasten getrakteerd op een avondvullend programma met een dosis inspiratie, culinaire versnaperingen en de allerbeste netwerkmogelijkheden. Het exacte programma wordt de komende periode bekendgemaakt. Houd hiervoor de website www.babvb.nl in de gaten.

Gerelateerd