Ga terug

12 maart 2020

Nieuws

Theater De Blauwe Kei verplaatst voorstellingen t/m 16 maart

Theater De Blauwe Kei verplaatst per direct alle voorstellingen tot en met maandag 16 maart in verband met de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus. Dit betreft de voorstellingen van Ali B (13 maart), Jim van der Zee (13 maart), Daniël Arends (14 maart), Duda Paiva Company (14 maart) en de film Girl (16 maart). Voor de voorstellingen en de film worden momenteel vervangende data gezocht.

Door het verplaatsen van de voorstellingen neemt het theater haar verantwoordelijkheid om verspreiding van de besmetting met het Coronavirus tegen te gaan. Daarnaast vindt De Blauwe Kei dat een bezoek aan het theater een ontspannen avond uit moet zijn, en niet iets waar je je zorgen om maakt.

Alle artiesten en impresariaten zijn inmiddels op de hoogte en hebben begrip voor het besluit. Alle gasten met kaarten voor de voorstellingen tot en met maandag ontvangen zo snel mogelijk persoonlijk bericht.

Na het volgende overleg van de Brabantse veiligheidsregio’s komende maandag beraadt het theater zich opnieuw. Eventuele vervolgmaatregelen en ander nieuws worden via www.blauwekei.nl bekendgemaakt.

Gerelateerd