Partner

13 april 2021

LifestyleRetail & Marketing

THE BAG STORE: een tas voor iedereen

Win een leuke tas. Lees onderaan wat u moet doen

THEBAGSTORE is een online winkel met een enorm scala aan kwaliteitstassen. Wij hebben een tas voor iedereen, voor iedere gelegenheid. Om het kiezen van de juiste tas gemakkelijker te maken bieden we je een uitgebreide website met categorieën. Daarmee wordt het zoeken naar een tas, aan de hand van filters, jou zo makkelijk mogelijk gemaakt. Dat kan online, gewoon vanaf de bank of aan de keukentafel.

Wij zijn gepassioneerde ondernemers en liefhebbers van producten van een hoge kwaliteit. We kiezen bewust voor een tassen collectie waarvan we weten dat jij deze mooi vindt. We volgen daarvoor het gedrag van consumenten en de voorspellingen van trendwatchers op de voet. Ook gaan we regelmatig op onze intuïtie af en kiezen voor die tassen die uniek zijn, bijzonder zijn of waarvan we aanvoelen dat ze het helemaal gaan maken. THEBAGSTORE huist in het Friese Leeuwarden. In het kantoor werken creatieve tassen liefhebbers aan het creëren en finetunen van een complete collectie en vanuit het magazijn worden alle mogelijke tassen, ook die voor jou, zorgvuldig verpakt en verzonden.

www.thebagstore.nl


WINACTIE

In samenwerking met THE BAG STORE geeft Brabant Business Media unieke tassen weg.

Wilt u kans maken op een mooie tas?
Los de onderstaande rebus op en stuur uw antwoordt naar studio@brabantbusinessmedia.nl. En wellicht wint u een van de trendy tassen.