17 januari 2023

Leisure & Cultuur

TEAMforREAL geeft middels nieuwste ‘film’ doorkijk in haar dagelijkse praktijk

TEAMforREAL uit Goes maakte afgelopen jaren een voortvarende ontwikkeling door als ontwikkelaar van overwegend (hotel)recreatieve projecten in de provincie Zeeland. Met haar label TEAM Concepts worden de projecten in eigen huis ontwikkeld en via haar eigen verkoop- en marketingorganisatie TEAM Leisure vinden de projecten hun weg naar de markt en investeerders.

Bekende en recente projecten vanuit ‘de stal’ van TEAMforREAL zijn bijvoorbeeld Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen, De Dokwerker in Vlissingen, Boutique Hotel Rijks in Goes, Hotel St. Joris in het centrum van Middelburg, maar natuurlijk ook de kustprojecten Hotel Zeeuws Licht in Dishoek en Hotel Kaap West in Westkapelle. Dat was voor de mensen achter TEAMforREAL aanleiding om, rondom het meest recent opgeleverde project Boutique Hotel Helder te Renesse, een film te maken die visualiseert hoe het proces van eerste initiatief tot en met oplevering – en daarna – verloopt.

Boutique Hotel Helder in Renesse is een écht niche-project. Compact met slechts 16 hotelsuites, maar daardoor uniek en uiterst luxe. Niet alleen luxe en exclusief in de uitvoering en uitrusting van het hotel, maar ook high-end als het gaat om services en diensten op maat. Zo genieten de gasten hier iedere dag van een à la carte ontbijt en kunnen zij mooie producten aankopen in het hotel om een ‘vleugje’ van de luxe ervaring ook mee te kunnen nemen naar huis. Kortom, een project waar alles in zit en dat ook model staat voor het gehele proces dat TEAMforREAL in haar dagelijkse praktijk doorloopt; van het ‘scouten’ van een goede locatie tot het ontwikkelen en realiseren van een project en het ‘in bedrijf stellen’ daarvan middels oprichting van de Vereniging van Eigenaars en natuurlijk via de dienstdoende (hotel)exploitant Kloeg Collection.

Kortom, een prachtige, korte en krachtige film met een ‘inkijkje’ in het bijzondere project Boutique Hotel Helder te Renesse. Een filmopname die met name dus een doorkijk geeft in de dagelijkse praktijk van TEAMforREAL en de wijze waarop zij de projecten aanpakt van A tot Z, daarbij gebruikmakend van haar ‘in company’ labels TEAM Concepts en TEAM Leisure.

Binnen TEAMforREAL zijn diverse projecten in ontwikkeling die komende periode ook de markt zullen benaderen. TEAMforREAL is steeds alert op nieuwe locaties en projecten en daarom vond zij het ook tijd om marktpartijen nog ééns een extra inzage te geven in haar aanpak en werkwijze en hoe kan dat nu beter dan middels een film met een actueel project als concrete referentie en ‘model’. TEAMforREAL nodigt eenieder uit om deze inspirerende film te bekijken en om haar uit te dagen met nieuwe inspirerende projecten. Daarbij kijkt TEAMforREAL ook over de grenzen van de provincie Zeeland heen en richt zij zich ook steeds meer – naast leisure - op residentiele projecten.

film gemaakt is door Jerko Productions uit Goes