Ga terug

26 november 2020

Sport

Team Jumbo-Visma in denim blauw

GARCIA verbindt zich als Official Denim Supplier aan het Nederlandse professionele topsportteam

Kersverse kampioenen Patrick Roest en Antoinette de Jong, meervoudig kampioen Sven Kramer, wielrenners Wout van Aert, Primoz Roglic, Tom Dumoulin en Marianne Vos en alle andere 176 leden van de Team Jumbo-Visma succesformatie dragen allemaal, voor de komende 3 jaar, jeans van het Nederlandse GARCIA.

GARCIA is een Nederlands familiebedrijf wat zich richt op mannen, vrouwen en kinderen; het hele gezin. “Dit gezin is bij alles wat we doen ons vertrekpunt. Sport, beweging en gezondheid horen daar vanzelfsprekend bij. Vandaar dat deze samenwerking zo waardevol voor ons is”. vertelt Mark Hommelberg, CEO bij GARCIA. “Daarnaast hebben we van dichtbij kunnen zien dat Team Jumbo-Visma zichzelf presenteert als een grote familie. Alle atleten en alle teamleden werken nauw samen om resultaten te boeken. Als familiemerk zijn we erg trots om hier een onderdeel van te mogen zijn en zodoende ook een bijdrage te kunnen leveren.”

Vanuit Team Jumbo-Visma was er een grote behoefte aan een partner die kon inspringen op hun behoefte aan ‘denimwear’. In GARCIA is al snel de ideale partner gevonden. Het partnership is een samensmelting van Familie, Denim, Snelheid en Team Spirit.

Hoe deze de komende jaren exact tot uiting wordt vanaf 2021, stapsgewijs zichtbaar gemaakt. Zeker is wel dat alle bijna 200 teamleden (atleten, managers, verzorgers en artsen) in december zullen worden voorzien van een prachtig pakket aan denimwear. “Een mooie start van een geweldige samenwerking”, aldus Hommelberg.