14 september 2021

Sport

Team Jumbo-Visma Business Peloton is vertrokken

Team Jumbo-Visma introduceert met het Business Peloton de eerste businessclub in de wieler- en schaatswereld. Een zakelijk netwerkplatform dat bedrijven de mogelijkheid biedt om op een laagdrempelige manier onderdeel te worden van Team Jumbo-Visma.

“Business Clubs in het voetbal zijn gemeengoed”, begint Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma: “In het schaatsen en wielrennen is dit nog niet gangbaar. Er zijn tal van bedrijven waarbij het management of personeel zelf actief fietst of het wielrennen op de voet volgt. Denk maar aan de pooltjes die tijdens de Tour de France massaal worden opgezet of bedrijven die voor hun personeel fietstochten organiseren. Er zijn ook veel bedrijven die de stap naar een uitgebreide sponsorovereenkomst vaak te ingewikkeld vinden of het past niet binnen hun marketingbudget. Met de lancering van het Business Peloton willen we het voor alle bedrijven mogelijk maken om zich aan te sluiten bij ons team.”

"DOOR BEWUST VEEL ‘VALUE FOR MONEY’ TE LEVEREN, LAAT TEAM JUMBO-VISMA BEDRIJVEN PROEVEN AAN AL HET MOOIS DAT HET TEAM TE BIEDEN HEEFT"

De passie voor de wieler- en schaatsport verbindt de bedrijven met elkaar binnen het Business Peloton. Ongeacht multinational, ZZP’er, directeur, salesofficer, HR-manager of marketeer, elk bedrijf of individu kan zich aansluiten bij het Business Peloton. Door bewust veel ‘value for money’ te leveren, laat Team Jumbo-Visma bedrijven proeven aan al het moois dat het team te bieden heeft. Zo worden er maandelijks evenementen georganiseerd waarbij men zowel op als naast de fiets het netwerk kan uitbreiden. Komen er high-end sprekers om te inspireren op diverse vlakken. En is er de mogelijkheid om wielerlegendes en Team Jumbo-Visma atleten te ontmoeten.

Tot slot is er ook de mogelijkheid om Kopman van het Business Peloton te worden. Een Kopman ontvangt vele extra’s, waaronder twee tickets voor de slotetappe van de Tour de France op de Champs-Élysées, de mogelijkheid om een event van het Business Peloton te hosten en uiteraard een meet en greet met een kopman of kopvrouw van Team Jumbo-Visma.