Partner

2 februari 2023

PodcastHRMTraining & Opleiding

Straight-Line Podcast

De leiderschaps-dialoog met diepgang en inhoud. 

Iedere week opnieuw een eerlijk gesprek over radicaal effectief leiderschap in turbulente tijden, en over winnen in het leven.

In de Straight-Line podcast worden onderwerpen besproken die anderen liever uit de weg gaan. Straight-Line Leadership weet dat zakelijk leiders niets hebben aan goed klinkende theorieën. Ze halen echter wel veel waarde uit brutale eerlijkheid, diepgang en reflectie.

Johan en Mandy van der Put, samen met Kristof Cuppens, doorlopen iedere aflevering een hoofdstuk uit het boek Straight-Line Leadership: het meest eerlijke, praktische en effectieve leiderschapsboek van de 21e eeuw.

 Over de hosts
Johan, Mandy en Kristof zijn de Managing Partners van de Straight-Line Leadership Group. Zij zijn de Europese bron voor effectief leiderschap op het hoogste niveau. Als de enige drie Senior Straight-Line coaches in Europa hebben ze het genoegen om met honderden ondernemers per week te werken en spreken. Ze hebben het unieke talent om mensen te helpen hun levens volledig en zonder spijt te leven.Afl. 15 | Special Edition met Mattias Desmet

In deze special edition van de Straight-Line Podcast gaan Johan en Mandy van der Put het gesprek aan met Mattias Desmet over totalitarisme, de samenleving en het gebrek aan krachtig leiderschap in de 21ste eeuw.

In zijn boek “The Psychology of Totalitarianism’’ legt Professor Mattias Desmet uit hoe deze factoren de formatie van een nieuw totalitair systeem in de hand werken.

We leven in een tijd waar digitalisering en globalisering een effectieve rol spelen in ons dagelijks leven. Contact leggen met een ander is nog nooit zo eenvoudig geweest en toch voelen we ons eenzamer en verdeelder dan ooit. Dagelijks worden we overladen met een stortvloed aan informatie met contrasterende opiniestukken, talkshows waar opposities bewust tegenover elkaar worden gezet en de verdeeldheid verder gevoed wordt.

Spreekt de Straight-Line Podcast je aan en ben je op zoek naar meer?

www.straightlineleadership.com

 Luister via Spotify of YouTube

Spreekt de Straight-Line Podcast je aan en ben je op zoek naar meer? www.straightlineleadership.com