Partner

Station88 verwelkomt nieuwe business partner TILBURG.COM

Tilburg.com heeft zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Succesvol ondernemen kun je niet alleen. Samen met de community van partners maakt Station88 Midden-Brabant ondernemender en stimuleren zij met elkaar (andere) ondernemers om zich te ontwikkelen en hun bedrijven te laten groeien. In omvang, maar zeker ook in diepgang!

Ivan Mols, directeur Tilburg.com: ‘Tilburg.com en Station88 sluiten goed op elkaar aan, samen verbinden we ondernemers. Tilburg.com zorgt voor verbinding onder ondernemers in de Tilburgse binnenstad, zetten de stad op de kaart en geven ondernemers een podium. Met onze kennis en expertise op het gebied van (online) marketing draagt Tilburg.com haar steentje bij met als doel ondernemers en hun ondernemingen te laten groeien. Om die reden verbindt Tilburg.com ook graag zijn ondernemers aan Station88. Samen sterk!

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Station88 is de schakelkast tussen marktpartijen en kennisinstellingen die bestaat uit publieke & private partijen. De schakel die zorgt voor het ontsluiten van kennis, kunde en netwerken voor de ondernemer in de regio die zich wil blijven ontwikkelen. Het verdeelstation, een onmisbare radar in het geheel. Het baken voor het oplossen van ondernemersvragen.

Station88 deelt kennis, creëert bewustwording, inspireert en motiveert. Dit doet Station88 door het aanbieden van een veelzijdig online- en offline programma dat bestaat uit inspiratiesessies, seminars, workshops & webinars, waardoor ondernemers groeien en versnellen. Daarnaast biedt Station88 online-support voor Eerste Hulp Bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, de Station88 Infographic die de (MKB) ondernemer via linkjes direct naar de juiste informatie leidt én de digitale coach, een unieke online coaching tool voor ondernemers.

Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Tilburg, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Wil je meer weten over Tilburg.com? Check https://tilburg.com/

Station88 is een initiatief van de Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Voor meer informatie zie https://station88.nl/.