Partner

6 november 2023

SportInnovatie & DuurzaamheidZorg en Welzijn

Stap op de fiets tijdens het actieweekend bij VELOO

Iedere school- of werkdag gezond starten met een frisse neus en recreatieve fietstochten maken onder het genot van de prachtige herfstkleuren? Tijdens het actieweekend bij VELOO – op vrijdag 17, zaterdag 18 en (alléén in Den Bosch) zondag 19 november – is het wel héél aantrekkelijk om op zoek te gaan naar een splinternieuwe fiets. Er gelden namelijk kortingen oplopend tot maar liefst € 1.150,- op de ruimte voorraad direct leverbare fietsen en e-bikes.

Fietslease: een vast bedrag per maand
Naast profiteren van een voordelige aanschafprijs, is het bij VELOO ook mogelijk om te kiezen voor Fietslease. E-bikes zijn zo al beschikbaar vanaf € 48,- per maand, inclusief de kosten van onder meer de verzekering.

Gratis accessoires bij aankoop e-bike
Wie tijdens het actieweekend overgaat tot de aankoop van een e-bike, mag daarbij accessoires uitzoeken ter waarde van € 300,-. Met keuze uit luxe fietshelmen, fietstassen, een verzekering of goedgekeurd kettingslot, worden de toekomstige fietstochten veiliger én comfortabeler.

Kalkhoff testdagen bij de Bossche showroom
De VELOO-winkel aan de Balkweg 6 in Den Bosch is dé specialist in e-bikes van het hoogwaardige merk Kalkhoff. Tijdens het actieweekend komt de Kalkhoff testtruck over uit Duitsland, met een uitgebreide selectie e-bikes die klaarstaan om kosteloos en geheel vrijblijvend getest te worden.

De VELOO-fietsspecialisten staan op 17 en 18 november klaar in Eindhoven, Den Bosch en Boxtel om te adviseren onder het genot van een heerlijke kop koffie. De winkel in Den Bosch is ook zondag 19 november geopend.