Ga terug

18 februari 2022

Sport

Sportcenter Spear heeft 2 nieuwe eigenaren en is verhuisd binnen het Bata terrein!

Sportcenter Spear heeft 2 nieuwe eigenaren (Boy van der Looij en Nathalie Scheepers) en is verhuisd binnen het Bata terrein! Met hun nieuwe locatie heeft sportcenter Spear ervoor gezorgd dat sporten geen verplichting is maar een manier van leven. Zo heeft Spear de sportschool ingericht als een tweede thuis voor iedereen en voelt het niet als een verplichting om te komen sporten. Zo heeft de sportschool een huiselijke sfeer, zijn toegankelijk en helpen de trainers van Spear je op een prettige en persoonlijke manier.

Naast een uitgebreide fitness biedt Spear ook 40+ groepslessen aan in 18 verschillende stijlen, hierdoor is er voor iedereen een gewenste manier van trainen en kan je zowel als starter als ervaren sporter voldoening halen uit je training. Na je training zijn er omkleed mogelijkheden en staan er indien gewenst douches tot je beschikking. Eenmaal opgefrist kan je aan Spear open bar nog een drankje komen nuttigen en bijkletsen met je mede sporters.

Wat is er allemaal te doen in de sportschool Spear?

Fitness: In deze overzichtelijke fitness van ruim 750m² vind je naast een uitgebreid assortiment van loopbanden, fietsen, crosstrainers ook een ruim aanbod aan vaste apparaten. Daarnaast is er een hoek gebouwd voor alle losse oefeningen voor zowel dumbells als barbells. Naast Spears uitgebreide trainingsfaciliteiten zijn er ook altijd professionele trainers aanwezig die jou kunnen helpen met het behalen van je doel en daarbij ook op je houding letten en tips geven.

Budo: In de open trainingsruimte ben je welkom voor een van onze Budo sporten. Naast bokstraining worden hier ook lessen gegeven in Hapkido en Krav Maga, waarbij de focus ligt op zelfverdediging. Naast vaste tijden van onze groepslessen is deze ruimte altijd beschikbaar voor een vrije training waarbij je heerlijk op een van de bokszakken kan uitleven.

Crossboks: Tijdens deze les ga je een combinatie training volgen tussen een bokszak work-out en een functionele training. Zo worden conditie, kracht en uithoudingsvermogen gestimuleerd door het toepassen van bijvoorbeeld kettlebells, barbells, dumbells, slamball, bokszak of een airbike. Na deze 30 minuten durende les heb je een heerlijke work-out gevolgd.

Spinning: Ga samen met de instructeur een uur trainen en verbeter je fietsconditie. Tijdens deze lessen ga je met diverse beklimmingen en weerstanden werken om er zo voor te zorgen dat je een volledige training ervaart. Bij Spear kan je 6 dagen per week spinning lessen komen volgen en de les is zeer toegankelijk voor alle niveaus. Zelfs voor de fanatieke wielrenners heeft de sportschool een passend aanbod zodat die tijdens de betere dagen weer buiten kunnen gaan fietsen.

Totall Body: Tijdens dit uurtje trainen ga je gezamenlijk een full-body training volgen waarbij je na 55 minuten ook echt het gevoel hebt dat je getraind hebt. Naast een volledige training heb je ook een instructeur die met je meedoet en wordt er opzwepende muziek gedraaid voor een volledige trainingservaring.

Zumba: Lekker dansen op de muziek en laat je energie de vrije loop. Tijdens deze training ga je doormiddel van bewegen op muziek (dansen) jezelf lekker in het zweet werken, waarbij je geen jarenlange danservaring nodig hebt. De instructrice helpt je op weg en zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat de les voor alle niveaus toegankelijk is.

Xcore: bij deze explosieve workout train jij je rug-, buik- en heupspieren. Je werkt zo effectief aan je conditie en aan de versterking en versteviging van je core-spieren. Tijdens Xcore kan je werken op muziek en onder begeleiding van een van de trainers van Spear

Strong Nation: Tijdens deze work-out kan je een High Intensity Tempo Training (HITT) volgen op de beat van de muziek. De beat daagt je spieren en hart uit om kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en mobiliteit te optimaliseren. Deze les duurt 55 minuten waarin je zowel als starter als gevorderde sporter altijd de les kan volgen. Dit door verschillende opties die tijdens de les toepasbaar zijn.

Nieuwsgierig? Meld je aan en neem gratis proeflessen bij Spear sportschool !