30 juni 2022

Retail & Marketing

Spinks - de recruitment partner voor start-ups en scale-ups - naar Nederland

Spinks, dat de wereldwijde start-up en scale-up community helpt bij het recruiten van techtalent, heeft haar dienstverlening ook gelanceerd in Nederland. Met inmiddels 30 jaar ervaring ondersteunt Spinks on Site start-ups en scale-ups op de meest efficiënte manier bij het zoeken en vinden van talent door middel van een hooggewaardeerd Talent Acquisitie Programma.

Door Talent Managers in de organisatie te plaatsen, heeft Spinks on Site een oplossing op het gebied van recruitment die veel beter aansluit op en rekening houdt met de waarden en cultuur van de organisaties die op zoek zijn naar talent. 

Robin Beattie, Managing Director bij Spinks, reageert: “Onze Spinks on Site service is snel gegroeid in de afgelopen twee jaar en wij zijn verheugd om onze dienstverlening ook naar Nederland te brengen. Start-ups en scale-ups krijgen te maken met veel uitdagingen op hun groeipad, voornamelijk bij het aantrekken van het juiste talent. Wij kunnen hen perfect helpen met onze Spinks on Site oplossing.”

“Het aantal start-up organisaties in Nederland is het laatste decennium explosief gestegen. Gezien Spinks on Site in de UK al een groot aantal successen heeft behaald, is het introduceren van deze service in de Nederlandse markt de volgende logische stap voor ons”, vervolgt hij.

“Spinks on Site naar Nederland brengen vind ik fantastisch, gezien onze bloeiende tech en start-up community. Samenwerken met start-ups en scale-ups hier in Nederland betekent dat wij kunnen helpen met het vinden van het juiste talent om hun vaak torenhoge ambities waar te maken, wat geweldig is”, zegt Alaric Volkert, Growth and Partnerships Manager Spinks on Site Nederland.

Spinks on Site is inzetbaar voor diverse organisaties in de UK, Duitsland en Nederland.