Ga terug

13 juni 2019

Leisure & CultuurLifestyle

Spectaculaire luchtshows van de Luchtmachtdagen op Omroep Brabant

De Luchtmachtdagen vinden dit jaar plaats op 14 en 15 juni op Vliegbasis Volkel. Een indrukwekkend spektakel met vliegtuigshows van teams uit binnen- en buitenland. Omroep Brabant is erbij! Kijk zaterdag 15 juni LIVE op tv en online van 09.00 tot 16.30 uur. Vanaf 19.00 uur kijk je naar de hoogtepunten, die vervolgens iedere 2 uur herhaald worden. De meest actuele verkeersinformatie is te horen op radio.

Tijdens dit evenement zijn er onder meer demonstraties met Nederlandse en buitenlandse vliegtuigen. Ook is er een static show met vliegtuigen aan de grond. Het evenement is zoals altijd gratis toegankelijk voor jong en oud. Het thema van de Luchtmachtdagen dit jaar is: "Wij zijn de luchtmacht".

Omroep Brabant maakt op beide dagen een speciale radio uitzending rondom de Luchtmachtdagen. Op zaterdag is deze zelfs extra lang. We houden je via radio op de hoogte van het programma en de meest actuele verkeersinformatie. Ook is er de mogelijkheid om in te bellen via 0909-1230909 en je ervaringen over de Luchtmachtdagen te delen. Kijk hier voor de frequentie in jouw regio.

Bekijk de Luchtmachtdagen LIVE op zaterdag 15 juni van 09.00 tot 16.30 uur op tv en online. Kijk ’s avonds vanaf 19.00 uur naar de hoogtepunten, die vervolgens iedere 2 uur herhaald worden. Omroep Brabant is te zien via Ziggo kanaal 30 en KPN op kanaal 507. Kijk voor meer informatie op omroepbrabant.nl/luchtmachtdagen

Gerelateerd