Partner

19 mei 2022

Food (agri)

Slotevent horeca food waste challenge 2022 (6 juni)

De afgelopen weken deden dertien Midden-Brabantse ondernemers mee aan de Horeca Food Waste Challenge 2022. Een mooie challenge die nu bijna op zijn eind loopt. Hoeveel kilo’s, CO₂’s én euro’s bespaarden de deelnemers? En wie boekte daarmee de mooiste vooruitgang? Je ziet het tijdens het slotevent op maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) bij Festival Hap Stap in de Interpolistuin. Je bent welkom bij deze feestelijke afsluiting!

Programma 6 juni -16.00 tot 18.00- Interpolistuin Tilburg

De middag staat onder enthousiaste leiding van Frans-Jan Bertens, voorzitter van Stichting Hap Stap Festival. En dit staat op het programma:

  • Aftrap door wethouder Circulaire Economie in Tilburg.

  • Visie van de organiserende partijen: Lilian Damen, voorzitter 013Food, Jos Klerx, sectormanager horeca Rabobank, Nicole van Hoof, projectmanager Up New Food (powered by Midpoint Brabant).

  • Thomas Luttikhold, oprichter en directeur van Wastewatchers, vertelt over het programma, specifieke uitdagingen, insights en successen van de deelnemers.

  • Wie is de winnaar? Bekendmaking en prijsuitreiking.

  • Borrel: volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen met een borrel en natuurlijk een hapje!

Je bent welkom! Inschrijven kan tot 30 mei.

In de eerste plaats is dit het feestje van alle horecaondernemers die meedoen! Ook hun collega’s en fans en andere betrokkenen zijn van harte welkom. Net als iedereen die het verminderen van voedselverspilling een warm hart toedraagt. Vind je dit een interessant onderwerp en wil je er meer over weten? Kom dan zeker ook! Experts en ondernemers delen hun inzichten en ideeën met je. En je kunt er lekker netwerken natuurlijk.

Let op: Het evenement is vrij te bezoeken, maar aanmelden is wel nodig.  Want we willen natuurlijk geen voedsel hoeven weggooien! Meld je aan vóór 30 mei via deze link.