Ga terug

8 januari 2021

mobiliteit

ŠKODA en Team Jumbo-Visma bundelen krachten: Van den Udenhout Lease voorziet schaats- en wielerploeg van compleet wagenpark

’S-HERTOGENBOSCH – ŠKODA Nederland en Team Jumbo-Visma bundelen opnieuw de krachten. ŠKODA voorziet de succesvolle wieler- en schaatsploeg (plus het teammanagement) van Team Jumbo-Visma met ingang van 1 januari - en voor een periode van drie jaar - van een uitgebreid, nieuw wagenpark. Als onderdeel van de hernieuwde samenwerking levert Autobedrijf Van den Udenhout, de officiële ŠKODA-dealer in Veldhoven en ‘s-Hertogenbosch, woensdag tientallen nieuwe ŠKODA auto’s en ruime transportbussen van Volkswagen Bedrijfswagens aan het team.

Autopartner

ŠKODA is de komende drie jaar autopartner van Team Jumbo-Visma. Bij Autobedrijf Van den Udenhout in ’s-Hertogenbosch - dat namens ŠKODA het nieuwe wagenpark levert - staan woensdagochtend 57 nieuwe ŠKODA’s en 15 Volkswagen Bedrijfswagens klaar voor de sportploeg. Bijna het complete gamma wordt ingezet om de topsporters te ondersteunen en te vervoeren: van de compacte ŠKODA FABIA, de comfortabele SCALA, de (ver)nieuw(d)e OCTAVIA COMBI, de ruime SUPERB COMBI tot aan de krachtige SUV’s: de KAMIQ, KAROQ & KODIAQ - én de gloednieuwe en volledig elektrische ŠKODA ENYAQ iV.

Samenwerking

ŠKODA is al vele jaren nauw betrokken bij het wielrennen. En ook de met de schaatsploeg heeft het merk al langer een innige band. Voor de realisatie van een compleet nieuw wagenpark voor Team Jumbo-Visma heeft ŠKODA, net als in het recente verleden, een beroep gedaan op het professionele team van Van den Udenhout Lease.

Trots

Team Jumbo-Visma is actief in twee oer-Hollandse sportdisciplines en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé trots onder de Nederlandse sportploegen. Zeker na de klinkende successen in onder meer de Tour de France. En op het ijs hebben onder meer Sven Kramer en Antoinette de Jong voor fraaie overwinningen gezorgd. Ook voor komend seizoen zijn de ambities torenhoog.

“Autobedrijf Van den Udenhout is trots om zowel de wielerploeg als het schaatsteam van Team Jumbo-Visma te mogen voorzien van mobiliteit in hun missie om succesvol te zijn in (onder meer) de Tour de France en op de Olympische Winterspelen van Beijing in 2022,” verklaart Kurt Verhees - directeur van Autobedrijf Van den Udenhout.

Succes

Een deel van de auto’s en bussen is woensdag aan de Balkweg te ’s-Hertogenbosch overhandigd aan de succesvolle schaatsploeg van Team Jumbo-Visma. De aflevering voor de wielerploeg staat op een later moment gepland. “Wij wensen de topsporters, het management en de verzorgers van Team Jumbo-Visma veel sportief succes, rijplezier en veilige kilometers toe!” aldus Verhees, namens het gehele team van Autobedrijf Van den Udenhout.