29 november 2023

Innovatie & Duurzaamheid

SKIL kiest TALK ABOUT als PR-bureau

100-jarig jubileum in 2024 mag niet onopgemerkt voorbijgaan

Ulvenhout, november 2023 – SKIL, leverancier van elektrisch klus- en tuingereedschappen en accessoires, bestaat volgend jaar 100 jaar en wil dit niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan. Het bedrijf heeft TALK ABOUT gevraagd om onder andere PR-activiteiten rondom dit jubileum te verzorgen.

In 2024 viert het van oorsprong Amerikaanse bedrijf SKIL zijn 100e verjaardag! Hét moment om het merk onder de aandacht te brengen in de Benelux. PR-bureau TALK ABOUT gaat brand awareness creëren door onder andere een (social) mediastrategie en -campagne en het organiseren van diverse events.

SKIL
SKIL, dé uitvinder van de cirkelzaag, ontwikkelt en produceert elektrische klus- en tuingereedschappen en accessoires en streeft naar kwaliteit en innovatie. De focus ligt bij SKIL op de ontwikkeling van intelligent en intuïtief gereedschap dat betaalbaar en gemakkelijk te hanteren is.

Over TALK ABOUT
TALK ABOUT is dé partner als het gaat om PR & communicatie. Het Brabantse PR-bureau werkt voor internationale en Nederlandse klanten in diverse branches, zoals Jaga, NIBE, Bredemeijer Group, Lot Hypotheken, de stad Hamburg en Villeroy & Bo.