Ga terug

15 december 2021

Lifestyle

Skiën en luxe wellness in romantische hideaway

Hotel Post in Lermoos is een super-de-luxe wintersporthotel uit de vertrouwde Tiroolse traditie. Hier gaan skiën, wellness en gourmet hand in hand op het hoogste niveau. Veel trouwe gasten keren hier ieder jaar weer terug voor een heerlijke tijd tussen de besneeuwde bergen. Dat kan gelukkig ook dit jaar weer want de hotels in Oostenrijk zijn weer open. Informatie, ook over de maatregelen, vind je op: www.post-lermoos.at.

Post Lermoos ligt middenin een fantastisch skigebied met 213 geprepareerde pistekilometers. Met de Top Snow Card kun je eindeloos genieten van wintersport rond de Zugspitz Arena en in het Duitse Garmisch-Partenkirchen. Het gebied telt maar liefst 87 liftbanen en 47 restaurants. Hotel Post ligt middenin het pittoreske dorpje Lermoos waar je prachtige wintersport kunt combineren met luxe wellness en heerlijk eten.

3.000 m2 SPA en wellness
In het spa- en wellnesscentrum van het hotel geniet je in elegante alpine stijl van zeven sauna's, ayurvedische massages, ijsgrot en Kneipp-baden om volledig tot rust te komen. De Tiroler natuur, met het imposante berglandschap als achtergrond, biedt de perfecte setting om te ontspannen. Op culinair vlak verwennen de met twee koksmutsen bekroonde chef-kok Thomas Strasser en zijn keukenteam je met de fijnste Alpenspecialiteiten en lekkerste wijnen.

Op de website van het hotel vind je aantrekkelijke arrangementen waarbij wellness en Post Gourmet inclusief zijn.

Zevendaags Super Ski Week Arrangement Hotel Post (Viersterren-Superior)
Geniet tijdens de Super Ski Weken vanaf januari 2022 in Hotel Post Lermoos van 5% korting. Het arrangement is inclusief Post-volpension, Zesdaagse Top Snow Card, Post Alpin SPA met zwembad, sauna's, stoombaden en ontspanningsruimtes. Zeven overnachtingen in Hotel Post Suite A en het Gourmet-volpension, vanaf € 1.712 per persoon. Ga voor meer informatie naar www.post-lermoos.at.

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post Lermoos
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at 
Website: www.post-lermoos.at