Ga terug

4 september 2019

Nieuws

Simac neemt SAP-specialist hmb over

Het Veldhovense technologiebedrijf Simac heeft alle aandelen overgenomen van hmb, een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van bedrijfssoftware SAP. Door deze overname verbreedt Simac haar expertise op het vlak van SAP-oplossingen.

Binnen Nederland is hmb, gevestigd in Weert, de enige organisatie die zich volledig richt op SAP Application Life Cycle Management (Solution Manager). Deze software is voor veel grote bedrijven cruciaal bij het beheer van hun complexe SAP-omgevingen. Ook veel Simac-klanten maken gebruik van de SAP bedrijfssoftware.

Eric van Schagen, CEO van Simac, licht de overname toe: “Met deze overname snijdt het mes aan twee kanten. De oprichters en eigenaren van hmb zochten al een tijd naar aansluiting bij een grote partij om hun medewerkers en klanten continuïteit te kunnen bieden. Bij Simac bieden we hen die zekerheid. Tegelijkertijd is het hmb-portfolio een zeer welkome aanvulling op onze bestaande SAP-dienstverlening.”

Het bedrijf hmb is opgericht in 2006 door Ben Giezenaar en Hans van der Horst. Beiden treden samen met de tien andere hmb-medewerkers in dienst van Simac. Zij vormen een welkome aanvulling op de al aanwezige Simac SAP-specialisten. Het hele team gaat zich inzetten voor zowel hmb- als Simac-klanten.

Over Simac

Simac Techniek NV, opgericht in 1971, is een succesvol en maatschappelijk betrokken familiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac ondersteunt grote en middelgrote organisaties bij het inzetten van ICT en technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac bijna 1300 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Tsjechië.

Gerelateerd