Ga terug

3 februari 2022

Lifestyle

Regatta opent brandstore in Designer Outlet Roosendaal

Regatta heeft haar derde brandstore in Nederland geopend. De nieuwe winkel van de outdoorketen is gevestigd in Designer Outlet Roosendaal. De formule richt zich op wandelaars, wintersporters en andere outdoorliefhebbers en is een groot succes. Na Amersfoort, Arnhem en Roosendaal kijkt Regatta naar nieuwe geschikte locaties om de winkelketen in Nederland uit te breiden.

Vanwege de zeer betaalbare en stijlvolle outdoorkleding voor het hele gezin is de winkelformule een aantrekkelijke aanvulling op elk winkelbestand in grotere binnensteden, outletcentra en retailparken. Naast kleding voert Regatta Great Outdoors ook een mooie collectie wandelschoenen, rugzakken en kampeeraccessoires.

Volop bezig met uitbreiding
Erik Kraij, Country Manager Nederland, is blij met de opening van zijn derde winkel: ‘De formule is bij uitstek geschikt voor de Nederlandse markt. Regatta biedt zeer betaalbare outdoorkleding, wandelschoenen, rugzakken en accessoires van een uitmuntende kwaliteit. Aangevuld met een mooie collectie voor kinderen. Dat slaat aan.

We zijn zeer positief over de start van de brandstore. De store in Roosendaal is aan de kleine kant met een oppervlak van 160 m2. Hierdoor zijn we gedwongen om keuzes te maken in het assortiment. De focus ligt in Roosendaal op kleding en wandelschoenen. Voor een goede presentatie van onze collectie in kampeerartikelen en tassen kijken we ook naar grotere locaties in Nederland en België.’

Informatie
Regatta Great Outdoors, Designer Outlet, Rosada 70, 4703 TB, Roosendaal.
Openingstijden: dagelijks van 10:00 – 20:00.
Ga voor meer informatie naar www.regatta.com

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm. Een ander succesvol merk van het concern is Dare2B, specialist in stijlvolle skikleding..