1 maart 2024

Reality Check. Sluit jouw organisatiemodel nog aan op de realiteit?

Bij 85% van alle bedrijven lekt 50% van alle medewerkersenergie weg.

Met name de 21-31 jarigen hebben het lastig. Constante druk, dagelijkse veranderingen en ‘nep’-zelfsturing zijn aan de orde van de dag. Veel bedrijven beloven autonomie maar in de praktijk komt er bar weinig van terecht.

En dan zijn er nog de vele mogelijkheden om te ‘switchen’ naar andere (leukere?) baan. Waar vind je geëngageerde medewerkers? Waar zet je ze neer? Hoe laat je ze groeien? Hoe bind je ze?

Onze wereld transformeert razendsnel, er is veel onduidelijkheid en onzekerheid. Lastig om als leider op alles scherp te blijven en de juiste keuzes te maken  Waar vind je houvast, waar focus je op.

Welke organisatiemodellen passen volgens jou het beste bij onze nieuwe tijd?

Als voormalig CEO van McDonald's Nederland en internationaal serie-ondernemer helpt en adviseert René ondernemers en managers bij het ontwikkelen en organiseren van hun groei. Hij geeft hierover ook presentaties en ‘Groeikracht’-sessies en heeft het #1 managementboek ‘Het Geheim van Groeikracht’ hierover geschreven, de engelstalige versie daarvan wordt wereldwijd verkocht als ‘The secret of BIG’.

Meer informatie over René op https://www.linkedin.com/in/rsavelberg/ en www.nationaalgroeiplan.nl. René is te bereiken via rsavelberg@mcsense.nl of +31 6 199 787 04