Partner

19 maart 2021

blog

Plannen met Outlook Planner: de ideale tool voor overzicht

Plannen is iets wat een dagelijkse taak is. Ook in het bedrijfsleven is dit een must om te doen. Het is dan ook meer dan verstandig om een handige agenda bij je te hebben. Ben je niet van de papieren agenda’s?  Geen probleem, met Outlook Planner kan je handig je dagelijkse taken op een rijtje zetten. Via uw eigen computer of telefoon maakt plannen een stuk fijner, makkelijker en zelfs leuker! Via dit artikel legt Brabant Business Media u uit hoe jij Outlook Planner kan gebruiken.

Wat kan je precies met Outlookplanner doen?

Outlook Planner geeft je de optie om een eigen plan te maken met daarbij een overzicht van jouw taken, agenda met de geplande taken en een grafiek dat een weergave geeft van wat je precies moet doen of wanneer je iets klaar/te laat hebt afgemaakt. Ook is de mogelijkheid om leden uit te nodigen voor mee te kunnen kijken of ook beheer hebben in jouw taakoverzicht. Veel zaken zijn mogelijk met Outlook Planner!

Je kan voor iedere plan die je maakt een takenlijst aan koppelen en zelfs een kleur geven. Ook is het de mogelijkheid om voor de taak ook aparte taken aan te koppelen. Zo is het gemakkelijk om zaken op een rijtje te zetten met categorieën.

Wil je iets verschuiven? Ook dat kan. Bij de planning van Outlook Planner kan je gemakkelijk taken verschuiven naar een andere dag. Nog nooit is plannen zo fijn geweest.

Waar kan je Outlook Planner vinden?

In principe staat heb je dit standaard via jouw Officepakket van Microsoft of kan je een mail account maken met Outlook Mail en het vinden via de optie: ‘meer apps’. Dit programma is gemakkelijk te verkrijgen via allerlei manieren. Het wordt niet voor niks gezegd: ‘Alle wegen leiden naar Rome’. Ben je iemand die liever via zijn telefoon plannend? Geen probleem. Outlook Planner is ook een app voor de telefoon. Dit kan je zowel via Google Play Store of via de Apple Store vinden. Via de onderstaande link kan je de app downloaden voor jouw telefoon.

Klik hier voor Android
Klik hier voor Apple

Wil je weten hoe je moet plannen met Outlook Planner of hoe je bepaalde stappen moet volgen voor het creëren van overzicht? Stapsgewijs wordt er via Microsoft uitgelegd hoe je moet plannen met Outlook Planner voor een beter overzicht in jouw dagelijkse gebeurtenissen.

Klik hier op de website van Microsoft voor meer informatie over het maken van een planning.