2 april 2021

Leisure & Cultuur

Pick(nick) me up by Fletcher maakt genieten in de buitenlucht gemakkelijk

Fletcher Hotels biedt een goed gevulde picknick aan om een dagje eropuit in de buitenlucht compleet te maken

Vanaf vrijdag 2 april, de start van het lange paasweekend, biedt Fletcher Hotels een goed gevulde picknick aan met de naam ‘Pick(nick) me up by Fletcher’ in een handige knapzak. Hiermee is het mogelijk voor mensen die een dagje eropuit gaan een versnapering voor tijdens de fiets- of wandeltocht op te halen bij één van de deelnemende Fletcher hotels op verschillende locaties door het land. De picknick kan ook genuttigd worden in de ruime tuinen van de ruim 50 deelnemende Fletcher hotels die hiervoor beschikbaar worden gesteld. De tuinen bieden voldoende ruimte om op afstand en in rust te genieten van de picknick met elkaar of het gezin.


Verschillende regio’s

Het maakt niet uit waar naartoe het dagje eropuit gepland staat. Voor de Pick(nick) me up by Fletcher zijn 57 hotels geselecteerd door heel Nederland. Deze geselecteerde Fletcher hotels beschikken allen over voldoende ruimte rondom het hotel waar een picknick met het gezin volgens de maatregelen plaats kan vinden. Daarnaast liggen de hotels in of nabij prachtige natuurgebieden. Hierdoor is het mogelijk om te picknicken in het bos, in het park, langs de kust of op de Veluwe.


Goed gevulde picknick in knapzak

De picknick is zo samengesteld dat je aan niets hoeft te denken. Dit maakt het makkelijk om tijdens elk uitje of op elk moment de picknick af te halen. De knapzak zorgt ervoor dat de picknick makkelijk mee te nemen is op pad. De inhoud van de knapzak bestaat uit onder andere sandwiches, salade, stokbrood met smeersels, borrelhapjes, zoete snacks en water en vruchtensap. Ook aan de kleine wandelaars of fietsers is gedacht. Voor hen is er een speciale kinderknapzak samengesteld met lekkernijen en een verrassing. Meer informatie over Pick(nick) me up by Fletcher: http://www.fletcher.nl/picknick