Partner

26 oktober 2021

Tech, Ict & SmartNieuws

Parkeer voortaan met een tikkie

Nieuwe parkeerapp Instapark: geen registratie, geen risico, wel voordelig, wel service

Parkeren met een Tikkie, dat kan vanaf nu met Instapark. De nieuwe parkeerapp kan je direct gebruiken: je hoeft je niet te registreren en je betaalt altijd het exacte bedrag. Met Instapark loop je geen risico als je vergeet de parkeeractie af te sluiten en de teller gewoon doorloopt. Dat is het voordeel van betalen via Tikkie, Instapark maakt parkeren eindelijk zorgeloos.

Instapark is een initiatief van Develobi B.V. om mobiel parkeren gemakkelijker en sneller te maken doormiddel van Tikkie. Directeur Ingmar Bakermans: ‘We hebben veel ervaring in de markt van parkeren. Tot op heden moesten gebruikers zich altijd vooraf online registreren en een account aanmaken, met Instapark is dat verleden tijd. App downloaden, met een Tikkie je parkeergeld betalen en klaar.’ De servicedesk van Instapark is 24/7 bereikbaar voor alle gebruikers. Je kunt Instapark downloaden voorApple enAndroid.

Hoe werkt het precies?
Instapark werkt heel eenvoudig. Eerst download je de app in de app store. De app is anoniem, je hoeft geen account aan te maken en je niet te registreren. Parkeer je auto en kies de juiste parkeerzone op Instapark. Bepaal de parkeerduur en betaal met een Tikkie. Ben je eerder terug bij de auto dan regel je een refund. Ben je later terug, dan krijg je een berichtje en verleng je de parkeertijd vanaf je smartphone, waar je ook bent.

Instapark speelt in op de behoefte aan efficiënt, zorgeloos en veilig parkeren. Je weet precies wat de parkeeractie kost en de app bewaart al je parkeerfacturen. Je betaalt nooit teveel. De transactiekosten bedragen €0,15 per parkeeractie wat erg voordelig is in vergelijking tot andere parkeerapps.

Informatie
De Instapark applicatie is verkrijgbaar voorApple enAndroid. Ga voor meer informatie naar www.instapark.nl.

Over Instapark
Instapark is een initiatief van Develobi B.V. gevestigd in Best in de Brainportregio. Instapark maakt mobiel parkeren gemakkelijker en sneller doormiddel van Tikkie. De servicedesk van Instapark is 24/7 bereikbaar voor alle gebruikers.