29 november 2022

Lifestyle

PARADIJSELIJK WINTERSPORT-RESORT VOOR DE HELE FAMILIE

Tiroler Zugspitz Resort, viersterren Superior wintersportplezier

Voor een heerlijke wintersportvakantie met je gezin rij je naar het Zugspitz Resort in Ehrwald. Het Tiroolse familie- en avonturenresort ligt in een waar sneeuwparadijs met oneindig veel mogelijkheden: je kunt er skiën, rodelen, snowboarden en langlaufen. In het resort zelf vind je een fabuleus kinderzwemparadijs, luxe Spa, toprestaurant en prachtige hotelaccommodaties in Tiroolse landhuisstijl. Informatie: www.zugspitz-resort.at. 

Het skigebied rond het viersterren Superior resort telt 213 geprepareerde pistekilometers, 87 skiliften, snowparks, funslopes, familyparks en nog veel meer. Ook buiten de piste zorgen talrijke wintersportactiviteiten zoals langlaufen of sneeuwschoenwandelen voor een actieve vakantie in de sneeuw. Met de Top Snow Card kun je eindeloos genieten van wintersport rond de Zugspitz Arena.

De Top Snow Card biedt toegang tot 9 skigebieden voor grensoverschrijdend skiplezier: Ehrwalder Alm, Zugspitzplatt (gletsjer), Wetterstein Ehrwald, Lermoos Grubigstein, Biberwier-Marienberg, Skigebied Berwang-Bichlbach, Karlift Heiterwang, Garmisch-Partenkirchen (D) en Mittenwald (D). De eerste twee skigebieden zijn direct bereikbaar vanuit het Resort. Met de Top Snow Card bepaal je zelf welk skigebied je gaat bezoeken.

Voor families is er de Ehrwalder Alm met veel kindvriendelijke blauwe pistes. Direct naast het bergstation van de Ehrwalder Almbahn vind je verfrissing en ontspanning in het Tirolerhaus. In het sfeervolle restaurant geniet je van een uitstekende keuken, terwijl het ruime zonneterras een prachtig uitzicht biedt op de bergwereld.

Fabuleus kinderzwemparadijs
Het Zugspitz Resort in Ehrwald is misschien wel het leukste familiehotel dat je ooit hebt gezien. Zo heeft het onder andere een super-de-luxe Spa voor volwassenen en voor gezinnen met kinderen is er een aparte wellness met familiesauna, familiestoombad en relaxruimte.

Als het buiten volop sneeuwt kunnen kinderen zich binnen in het resort ook fantastisch vermaken. Bijvoorbeeld in het 1500 m2 grote kinderzwemparadijs met drie avonturenbaden, vijf avontuurglijbanen, piratenschip, junglebrug en onderwaterwereldster Nemo. Er is zelfs een 120 meter lange wedstrijdglijbaan met tijdmeting. Voor alle leeftijdscategorieën vanaf 3 jaar is er een gevarieerd kinderanimatieprogramma: van de kleinste gasten tot avontuurlijke tieners. Er is ook een kinderopvang. 

Heerlijke, regionale keuken
In het sfeervolle restaurant geniet je van de traditionele keuken met regionale ingrediënten. Hier kan je lange winteravonden doorbrengen met een goed glas wijn bij de open haard. Naast hotelkamers kun je ook verblijven in een van de gezellige, luxe appartementen. Voor de liefhebber is er aangrenzend een super-de-luxe wintercamping. Zugspitz Resort ligt vooraan in Oostenrijk, op zeven uur rijden van de Benelux.

Informatie
Zugspitz Resort
Obermoos 1
6632 Ehrwald, Oostenrijk
Tel: +43 5673 2309
welcome@zugspitz-resort.at
www.zugspitz-resort.at