Ga terug

4 oktober 2019

Leisure & Cultuur

Panama Pictures tart de zwaartekracht met dans en circus

Op woensdag 16 oktober staat Panama Pictures met de voorstelling Requiem For Lost Things in Theater De Blauwe Kei. Met een combinatie van dans en acrobatiek slepen vijf mannen het publiek mee in de choreografie van Pia Meuthen. Zij doen dit op de klanken van livemuziek. Requiem For Lost Things begint om 20.15 uur in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei op CHV Noordkade .

Het werk van Pia Meuthen typeert zich door de cross-over tussen dans en circus. De performers waarmee ze al lange tijd werkt hebben die skills volledig geïntegreerd. In haar nieuwste voorstelling Requiem For Lost Things versmelten onder andere dans, paaldans en acrobatiek. Een bijzonder architectonisch decor verdeelt de ruimte in verschillende lagen. In dit eigen universum dagen de mannen elkaar uit met spannende lucht- en vloeracrobatiek. De voorstelling gaat over verlies en de holle leegte die het achter kan laten.

Kaarten voor Requiem For Lost Things van Panama Pictures kosten € 19 (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Gerelateerd