15 mei 2023

Food (agri)

Opening Pop-up restaurant Asperges op de Velden

Hemelvaart familiedag!
Aanstaande donderdag is het Hemelvaartsdag en dus is iedereen lekker vrij om er op uit te trekken met het gezin! Ons pop-up restaurant met aangrenzend terras zal omgetoverd worden en geheel ingericht zijn op de kinderen. Zo staat er een waanzinnig springkussen en kunnen de kleintjes worden geschminkt. Er is van alles te knutselen, te tekenen en te spelen. Uiteraard onder begeleiding van onze gastvrouwen. De ouders genieten van een 3-gangenlunch met heerlijke wijnen en de kids smullen van een speciaal kindermenu. De Familiedag is geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Kom heerlijk genieten van het witte goud in een unieke omgeving, terwijl wij de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. Heb je geen kinderen, maar wil je toch gezellig komen lunchen of dineren, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij ons!

7e editie asperges op de velden bijna van start!
Nog een paar dagen en dan opent het stijlvolle pop-up restaurant Asperges op de Velden haar deuren! De 7e editie vindt plaats van 18 mei t/m 4 juni bij Aspergekwekerij Kelders in Veldhoven. Hier zullen top-chefs dagelijks culinaire lunches en diners bereiden met de vers gestoken asperges van het land, gecombineerd met diverse Brabantse streekproducten. Het pop-up restaurant, wat wordt georganiseerd door Bertie Klaassen, is in 2015 gestart op de locatie Raaijmakers Hoeve in Nuenen. Na vier succesvolle jaren in Nuenen is dit evenement ten gevolge van ruimtegebrek verhuisd naar Aspergekwekerij Kelders in Veldhoven. In afgelopen jaren is bij Raaijmakers Hoeve een gelijksoortig evenement georganiseerd door een andere partij. Doordat zij hebben gekozen voor een bijna identieke naam, huisstijl en opzet is er jarenlang veel verwarring ontstaan bij onze gasten. Aangezien het evenement in Nuenen dit jaar geen doorgang zal vinden, is Veldhoven momenteel de enige locatie in de regio waar je kan genieten van het witte goud op een unieke locatie midden in de velden!

Sterren restaurants koken op de velden
Dit jaar zal het pop-up restaurant vier dagen overgenomen worden door sterrenrestaurants uit de omgeving. Op zondag 21 en maandag 22 mei zal het team van De Rozario met de scepter zwaaien. De kookstijl van chef Jermain is verrassend en geïnspireerd op Azië, waarbij Indonesië een speciaal plekje heeft. Daarnaast maken zij groenten graag sexy en zullen zij asperges op diverse manieren laten proeven in hun menu. Woensdag 31 mei en donderdag 1 juni is het podium geheel aan sterrenrestaurant Eden. Chef Herman Cooijmans werkt enkel met de meest verse producten, bereid met aandacht, passie en liefde. Daarnaast blinken ze uit met gedurfde smaakcombinaties en spannende bereidingen aan tafel.

Afternoon dinner club
Op Pinksterzondag zijn gasten vanaf 16.00 uur van harte welkom bij de eerste editie van onze Afternoon Dinner Club! Men geniet van een uitgebreid walking dinner in een informele setting in ons paviljoen/terras midden in de velden terwijl DJ CHELSEA zorgt voor een gezellige muzikale ambiance. Behalve de speciaal uitgezochte wijnen is er ook een cocktailbar met hippe drankjes.

Klik hier voor mee informatie.