16 februari 2023

Sport

Old School Pioniers in de fitnessbranche gaan verhuizen

Impact Sports Academy - Waar inzet resultaten betekent!
Veel sportscholen bieden tegenwoordig een steriele, onpersoonlijke ervaring. Je bent gewoon een nummer in een zee van mensen. Bij Impact Sports Academy geloven ze dat fighting, fitness en crossfit een gemeenschappelijke ervaring moet zijn. Ze werken elke dag aan hun missie om een open omgeving te creëren waar je hard kunt trainen en sterker kunt worden. Met trainers die jarenlange ervaring in het veld hebben, bieden ze atleten van alle niveaus de kans om hun vaardigheden te verbeteren in een comfortabele omgeving die aanvoelt als thuis. Of je nu op zoek bent naar competitie op collegiaal of professioneel niveau of gewoon gezond en fit wilt worden of blijven, deze Academy heeft voor elk wat wils!

Als je een verbintenis met ze aangaat, word je deel van de familie en kun je echt naar resultaten toewerken. De aanpak is eenvoudig - ze bieden echte sport training zonder franje. ''What you see is what you get!'' bij deze sportschool!

Over Impact Sports Academy
Impact Sports Academy is een old school sportschool die gebouwd is op vier elementen: fitness, crossfit, fighting en personal training. Door deze unieke mix in de fitnessbranche kan iedereen ervaren hoe leuk een actieve levensstijl kan zijn! Of het nu gaat om afvallen, spieren opbouwen, vechtsporten of gewoon strakker en fitter worden, ze zullen er zijn om de leden bij elke stap te ondersteunen.

Over de eigenaren
Ernie van Gorp & Gert Jan van Rhee zijn de eigenaars van Impact Sports Academy en trotse pioniers in de fitnessbranche. Ze waren bijvoorbeeld de eersten die crossfit, fighting & fitness onder 1 dak aanbieden, en dat doen ze nu al meer dan 12 jaar. Hun toewijding aan kwaliteit heeft ertoe geleid dat ze een van de meest succesvolle sportscholen - ook op professioneel gebied - in de omgeving zijn. Ze houden niet van praatjes, ze houden hun woord en zijn altijd op zoek zijn naar manieren om te verbeteren met hun sportschool. Zoals onze nieuwe locatie aan de: Oosterhoutseweg 73 in Breda, waar ze hun leden nog beter kunnen faciliteren, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Open dag
25 februari is de open dag op de nieuwe locatie en iedereen is van harte uitgenodigd van 9:00 – 12:00 om te komen kijken waar ze voor staan! Ze bieden een gratis proefperiode en er zijn die dag ook mooie prijzen te winnen, zoals een jaar lang gratis sporten en VIP kaarten voor NAC. Ook zijn er diverse fighting, crossfit en fitness demonstraties te bewonderen. Om 13:00 zal de Wethouder van stedelijke ontwikkeling & sport Daan Quaars de feestelijke opening verzorgen en is er voor leden en genodigden een receptie.

Contact:
www.impactbreda.nl
Tel. 06 19 55 04 18
info@impactsportsacademy.nl
Nieuwe locatie: Oosterhoutseweg 73, 4816KC Breda Oude locatie: Liniestraat 23, 4816 BG Breda