Partner

27 juli 2023

LifestyleFood (agri)

Nieuwe samenwerking tussen XXL Nutrition en Lekkerland Nederland B.V.

XXL Nutrition is verheugd over de samenwerking met Lekkerland Nederland B.V., een prominente speler in de distributie van diverse producten aan winkels, tankstations, to-go locaties en meer.

Als gevolg hiervan heeft Lekkerland Nederland B.V. maar liefst 11 hoogwaardige producten van opgenomen in hun uitgebreide assortiment. Dit partnership biedt XXL Nutrition de unieke kans om hun producten op grotere schaal beschikbaar te stellen aan een breder publiek, terwijl Lekkerland Nederland B.V. hun klanten een nog uitgebreidere keuze kan bieden. Met een breed scala aan innovatieve en hoogwaardige producten staat XXL Nutrition bekend om hun opvallende eigenschappen in hun productaanbod. Een van hun meest geprezen producten, de N’Joy Proteïn Drink - Iced Coffee, wordt specifiek geprezen als een absolute must-have voor elke to-go locatie.

Deze nieuwe samenwerking met Lekkerland Nederland B.V. stelt hen in staat om hun klanten een nog breder scala aan opties te bieden, waardoor ze hun positie als toonaangevende "one-stop-shop" voor retail producten kunnen versterken. "We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Lekkerland Nederland B.V.," aldus eigenaar René van der Zel, van XXL Nutrition. "Deze overeenkomst biedt ons een fantastische kans om onze producten aan een breder publiek te presenteren en ons merk verder te laten groeien. We kijken ernaar uit om een positieve impact te hebben op de klanten van Lekkerland met onze hoogwaardige producten."

Zie XXL Nutrition en Lekkerland Nederland B.V.