24 oktober 2023

Lifestyleblog

Nieuwe printmagazine van Brabant Business Media is uit, de najaar 2023 editie!

Dompel uzelf onder in de bruisende wereld van zakelijke innovatie en inspiratie met het gloednieuwe printmagazine van Brabant Business Media! Ons magazine is een onmisbare bron van boeiende achtergrondverhalen, pakkende actualiteiten, vooruitstrevende toekomstvisies en slimme tips & trucs van de meest inspirerende bedrijven. Het vormt een waardevolle schatkist aan informatie en creatieve vonken om uw zakelijke reis te verrijken.

Het nieuwe magazine richt zich op diverse onderwerpen, waaronder het succesverhaal van Sharon Hilgers, CEO van My Jewellery, die een bloeiend sieradenbedrijf heeft opgebouwd met meer dan 650 werknemers. Het magazine beschrijft haar groei, online aanwezigheid en sociale impact. Ook wordt het verhaal verteld van Charles van Goch, een ondernemer die tijdens de pandemie met faillissement te maken kreeg maar uiteindelijk sterker en evenwichtiger uit de situatie kwam, zich nu inzet om anderen te helpen en een trainingscentrum op zijn landgoed opzet.

Daarnaast bieden we diepgaande inzichten in de thema's Transport & Logistiek en Agrifood, waar de nieuwste trends en meest recente ontwikkelingen worden onthuld.

Zo benadrukt Victor Verboeket, lector in Supply Chain Innovation bij het Fontys, het belang van duurzame logistieke ketens en de overgang naar een circulaire economie.

Ook wordt er aandacht besteed aan Special Olympics Inc., een wereldwijde organisatie die zich inzet voor inclusiviteit en levensverandering, met focus op de Special Olympics Nationale Spelen 2024, een grootschalig sportevenement dat gemeenschappen samenbrengt en de boodschap van inclusie en talent verspreidt.

Dus waar wacht u nog op? Klik hier om het gehele magazine van Brabant Business Media te lezen!