Ga terug

9 november 2018

Leisure & Cultuur

Nieuwe intercontinentale privéjet wordt ultra-luxe living

ANTWERPEN – Global Aviation, de specialist in de Benelux als het gaat om vliegtuigverhuur biedt vanaf nu - geheel exclusief en vanaf nagenoeg elke luchthaven in de Benelux - een nieuwe,  bijzondere en zeer luxe, intercontinentale privéjet te huur aan.

Het gaat hierbij om de Large Jet Falcon 900LX, op 2 oktober opgeleverd door de Parijse fabrikant Dassault Aviation en aankomen op haar basis Antwerpen. Dit toestel maakt zich bijzonder door een combinatie van kwaliteiten. Het heeft een lange range, waardoor bestemmingen als New York en Seychellen non-stop kunnen worden aangevlogen. Daarnaast biedt de cabine en crew haar passagiers zeer veel (ook culinair) comfort tot zelfs een luxe, apart slaapgedeelte waardoor de passagiers volledig uitgerust op hun bestemming aankomen.

Het toestel zal voornamelijk worden verhuurd aan privépersonen voor vakanties alsmede aan CEO’s voor zakenreizen.  Global Aviation verhuurt (al sinds 1994) privéjets op ad-hoc basis en op contract en begeleidt haar relaties ook bij de eventuele aanschaf hiervan.

Gerelateerd