Ga terug

31 augustus 2020

Sport

Nieuwe concepten in De Blauwe Kei; troostverhalen en voetbaltalkshows

Alles is anders, dus ook het theaterseizoen van De Blauwe Kei. Theaters én artiesten hebben binnen de mogelijkheden gekeken naar nieuwe concepten. De Blauwe Kei heeft samen met Hella van der Wijst de talkshow Liefde & Troost samengesteld. Voor alle voetballiefhebbers zijn twee theatrale voetbaltalkshows ontwikkeld. Liefde & Troost staat drie keer in het Theater aan de Noordkade, de eerste voorstelling is op zondag 13 september in de Grote Zaal om 16.00 uur. De aftrap van de voetbalvoorstelling Op De Stip is op maandag 21 september om 19.15 en 21.15 uur in de Grote Zaal.

Liefde & Troost is een speciaal voor Theater De Blauwe Kei samengestelde talkshow gepresenteerd door verhalenvertelster en programmamaakster Hella van der Wijst. Samen met muzikant David Heijmans en speciale gasten bespreekt Hella verhalen van troost en liefde. Centraal staat verlies; wat doet verlies van gezondheid, werk of dierbare met iemand, en hoe vinden we troost. De hoofdgast in de eerste Liefde & Troost voorstelling is de burgemeester van Meierijstad, de heer C. van Rooij.

Speciaal voor alle voetballiefhebbers die (voor een deel) live voetbal moeten missen is twee keer de voetbaltalkshow Op De Stip geprogrammeerd. De eerste Op De Stip staat helemaal in het teken van het EK ’88. Onder leiding van Eddy van der Ley halen Erwin Koeman en Berry van Aerle herinneringen op aan dit toernooi door middel van prachtige beelden en verhalen. Het is een voorstelling vol interviews, humor én muziek.

Op de stip EK’88

Kaarten voor Liefde & Troost en Op De Stip kosten respectievelijk € 18,50 en € 19,50 (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Gerelateerd