19 april 2021

Food (agri)

Nieuwe bedrijfscateraar op de markt met een lokaal en digitaal concept

Lokaal.nl is dé flexibele oplossing die ambacht en passie naar het bedrijfsrestaurant brengt.


Lokaal.nl exploiteert bedrijfsrestaurants waar lokale ondernemers op een unieke manier bij betrokken worden. Deze ondernemers leveren de beste producten uit de regio voor de ochtendsnack, lunch, tussendoortje, borrel en/of maaltijden.


Mede-eigenaar Alex Bontenbal: “Wij zijn een bedrijfscateraar met een verhaal. Het is echt fantastisch om het verhaal achter de producten en de lokale ondernemers te horen. Zij hebben zoveel ambacht, passie, enthousiasme en ondernemerschap en dat brengen wij graag naar de gasten. Wij reageren op de veranderingen in de markt met een flexibel en digitaal concept dat kostenbesparend werkt mét kwalitatief hoogwaardige producten en ook nog coronaproof is. Gasten kunnen de gehele dag door via de app onze producten bestellen en betalen. Ook is er de mogelijkheid om je boodschappen voor thuis te bestellen”.


Met een klein, flexibel en ondernemend team opereert Lokaal.nl vanuit het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Onderdeel van het team en mede compagnons zijn Daan van Veen (operationeel en data analist) en Haik van Veen (marketeer, ontwerper en storyteller). Door de korte lijnen zijn we betrokken en kunnen we direct inspelen op de behoefte van de consument. De eigenaren zitten dus altijd bij de klant aan tafel!


Lokaal.nl is ontstaan vanuit de dromen en ideeën van Alex Bontenbal. Hij heeft 9 jaar geleden samen met een compagnon Catering Lokaal opgezet voor de eventcatering. Catering Lokaal mag tot op de dag van vandaag voor de top van het bedrijfsleven werken.


Catering Lokaal was indertijd pionier in de lokale event catering, wat inmiddels vrijwel tot norm is verheven. Lokaal.nl (mede opgericht door www.appel.nl) zet die innovatieve traditie voort in de bedrijfscatering en neemt daarvoor flink wat ervaring, know-how én enthousiasme mee.

Check de website voor meer informatie; www.lokaal.nl.