Ga terug

6 april 2020

Food (agri)

New York Pizza opent in Valkenswaard

Pizza keten enorm trots op haar 211e vestiging!

Valkenswaard, 6 april 2020 – Vandaag opent New York Pizza een spiksplinternieuwe vestiging aan de Leenderweg 37 in Valkenswaard. Met de vestiging in Valkenswaard opent New York Pizza haar 211e vestiging!

Franchisenemers Caspar en Vincent Zoetmulder hebben er zin in om aan deze mooie uitdaging te beginnen. “Na lang wegen hebben wij afgelopen jaar besloten om te gaan ondernemen. Na een aantal gesprekken met New York Pizza wisten wij het zeker: dit is wat wij willen. De pizzawereld is leuk en dynamisch. New York Pizza heeft oog voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid, verse producten en uiteraard smaak. Dat zullen onze klanten merken en vooral proeven. Het openen van een winkel op zo’n plaats als Valkenswaard voelt dan ook echt als een buitenkans. Wij gaan met volle energie aan de slag in en hebben er dan ook alle vertrouwen in dat deze samenwerking gaat leiden tot mooie resultaten en vooral heerlijke pizza’s!”

Meer dan alleen pizza
New York Pizza biedt meer dan alleen pizza. Ook in Valkenswaard. “Klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer salades, hamburgers, pasta’s en desserts. En vegan pizza’s! Al onze pizza’s zijn 100% natuurlijk, dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Pizza’s kunnen afgehaald worden, maar nog makkelijker is natuurlijk om ze te laten bezorgen”, zegt Caspar Zoetmulder. De nieuwe New York Pizza-vestiging bevindt zich aan de Leenderweg 37 en is dagelijks geopend van 16:00 – 22:00 uur en op zondag van 12:00 – 22:30 uur.

New York Pizza opende in 1993 haar eerste winkel aan het Spui in Amsterdam en viert dit jaar haar 27 jarige bestaan. Op dit moment zijn er 211 New York Pizza-vestigingen in Nederland. De komende jaren wil de fastfoodketen verder groeien, om in 2022 op driehonderd restaurants uit te komen. “Alleen al dit jaar openen we nog eens dertig vestigingen”, zegt topman Philippe Vorst.

Gerelateerd