Partner

17 november 2021

Transport & Logistiek

Nederlanders zoeken steeds duurdere tweedehands auto's

Amsterdam, 15 november 2021 - Nederlandse consumenten lijken steeds duurdere tweedehands auto’s te zoeken. Dat blijkt uit data van Gaspedaal.nl. De maximale prijsfilter bij het zoeken naar een auto blijft maar stijgen.

Stijging
In vergelijking met vorig jaar oktober is de maximale prijsfilter met 11 procent gestegen. De prijs is een van de filters welke kan worden ingesteld bij het online zoeken naar een auto. Afgelopen juli was de maximale prijsfilter €15.147, tegenover €16.525 in oktober. Dat de maximale prijsfilters steeds hoger worden, kan twee dingen betekenen: Nederlandse consumenten zijn bewust op zoek naar duurdere occasions, óf de tweedehands auto's worden steeds duurder.”

Partner

Over Gaspedaal.nl

Gaspedaal.nl verzamelt occasions van ruim 2.000 autosites in Nederland en is daarmee dé vergelijker voor autozoekend Nederland. Gaspedaal is dé site waar jij als ondernemer volledig de touwtjes in handen hebt. Jij kiest welke auto’s je op Gaspedaal plaatst. Wij zorgen voor kwalitatief verkeer naar jouw website waar jij bepaalt hoe jij je bedrijf presenteert en welke aanvullende diensten je aanbiedt. Met meer dan 1,4 miljoen potentiële occasion kopers per maand biedt Gaspedaal jou een snelle weg naar een verkochte occasion.