Partner

17 november 2021

Food (agri)

Na Londen Piccadilly Circus komt de M** F** Foodtruck nu naar Den Bosch

Den Bosch, 16 november 2021 – Stond de Foodtruck van Meatless Farm vorige maand nog op het beroemde Piccadilly Circus van Londen…. Volgende week op 24 november staat de M*** F*** Foodtruck in Den Bosch aan de Hofvijver. Bosschenaren kunnen dan kennismaken met een nieuwkomer op de Nederlandse vegamarkt. Meatless Farm is een van de toonaangevende merken in de markt voor plantaardig voedsel en is bij menig restaurant of supermarkt in Engeland en Amerika verkrijgbaar.

Bosschenaren kunnen bij de foodtruck gratis genieten van overheerlijke Mexicaanse taco’s gevuld met onder andere vegetarisch gehakt, smakelijke Santa Maria saus en verse toppings. Of van de nieuwste hapklare mini burgers voorzien van vegan kaas, knapperige ui en een lekkere saus naar keuze. Meatless Farm staat voor lekkere plantaardige vleesalternatief tegen een beter betaalbare prijs. De producten van zijn vers in plaats van voorgegaard, zijn kwalitatief goed en bevatten duurzame ingrediënten zoals erwten en peulvruchten afkomstig van eigen boeren.

M** F** Foodtruck staat op 24 november in Den Bosch aan de Hofvijver van 12.30 uur tot 17.30 uur

Opmars gestart in Londen
In America zijn zelfs de beroemde Hotdogs Nathan’s Famous tegenwoordig vegetarisch! Met dank aan het rebelse Meatless Farm. Of loop in Londen binnen bij een restaurant van Pret a Manger. Zeker weten dat Meatless Farm producten daar op de menukaart staan. De producent is bezig aan een opmars in de Nederlandse supermarkt. Een opmars die start in Den Bosch en haar oorsprong vindt in Londen.