Partner

17 april 2023

Leisure & Cultuur

Na groot succes organiseert philharmonie zuidnederland de tweede editie van de symphonic mob! De Philmob

De eerste symphonic mob in Nederland was een groot succes! Meer dan 400 enthousiaste amateurs van alle niveaus en alle leeftijden voegden zich bij het professionele orkest philharmonie zuidnederland. Samen gaven ze een geweldige performance in de openbare ruimte en brachten hun publiek in vervoering. Een onvergetelijke ervaring voor alle musici en winkelend publiek.

Philharmonie zuidnederland heeft de symphonic mob helemaal omarmd en gaat er vol enthousiasme mee verder onder een eigen naam: Philmob!

Het orkest hoopt met nog meer enthousiaste deelnemers de Philmob te spelen en samen te laten zien dat de muziekcultuur in de regio leeft en verbindt. Plezier hebben in het samen musiceren staat voorop en niveau speelt geen enkele rol!

De Philmob staat ook dit jaar onder leiding van chef-dirigent Duncan Ward. Een bijzondere ervaring om onder deze geweldig gedreven en enthousiaste professional te mogen spelen.

De tweede editie vindt plaats in het weekend van 23, 24 en 25 juni. Op vrijdagavond om 20.00 uur in het Piazza Center in Eindhoven, op zaterdag om 19.00 uur op de Parade in Den Bosch en op zondag om 15.00 uur in het Corio Center te Heerlen.

Het orkest nodigt strijkers, blazers, slagwerkers, van beginneling tot gevorderde amateur, jong en ouder, uit om mee te doen. Iedereen is welkom en deelname is gratis.

Kijk voor meer informatie en deelname: philharmoniezuidnederland.nl/philmob

Met je bedrijf zichtbaar aanwezig bij de Philmob? Sponsor en bereik een groot publiek. Neem contact op met onze projectmanager Audrey Staaks voor de verschillende mogelijkheden:
audrey.staaks@philharmoniezuidnederland.nl

Fotograaf:
Thomas Bakker| FotoTB.nl