Partner

16 juni 2023

Leisure & Cultuur

Na groot succes organiseert phillharmonie zuidnederland de tweede editie van de symhonic mob, de Philmob!

De eerste symphonic mob afgelopen seizoen was een groot succes! Meer dan 400 enthousiaste amateurs van alle niveaus en alle leeftijden voegden zich bij het professionele orkest philharmonie zuidnederland en brachten het publiek in vervoering. Samen gaven ze een geweldige performance in de winkelcentra van Piazza Center Eindhoven en Entre Deux Maastricht. Een onvergetelijke ervaring voor zowel de amateurs als de professionals. Het publiek dat in de binnensteden van Maastricht en Eindhoven aan het winkelen was, werd verrast met een kippenvel moment.

De philharmonie zuidnederland heeft de symphonic mob helemaal omarmd en gaat er vol enthousiasme mee verder onder een eigen naam: Philmob! Reden genoeg om het aantal concerten uit te breiden van twee naar drie.

Op vrijdag 23 juni, zaterdag 24 juni en zondag 25 juni is het zover. De Philmob vindt dit seizoen plaats in de steden Eindhoven, Den Bosch en Heerlen. Amateurs van alle leeftijden en niveaus musiceren samen met philharmonie zuidnederland in een megagroot orkest midden in de stad. Een grootschalige samenwerking van amateurmusici met de professionals van het orkest.

Strijkers, blazers, slagwerkers, iedereen is welkom! Tijdens dit event staat plezier hebben in het samen musiceren voorop en speelt niveau geen enkele rol. Iedereen mag meedoen.

Het event vindt plaats in de openbare ruimte, met publiek en is vrij toegankelijk voor de hele stad. Samen met enthousiaste amateurs uit de regio laat philharmonie zuidnederland horen hoe de muziekcultuur in onze regio leeft en verbindt.

Ook deze keer zal Duncan Ward, de chef- dirigent van het orkest, zelf de muzikale leiding op zich nemen! Een bijzondere ervaring om onder deze geweldig gedreven en enthousiaste professional te mogen spelen.

Beleef het mee!

- Vrijdag 23 juni, 20.00u Piazza Center, Eindhoven

- Zaterdag 24 juni, 19.00u Parade, Den Bosch

- Zondag 25 juni, 15.00u Corio Center, Heerlen

Het programma

- Bizet - Les Toréadors (uit Carmen)

- Bizet - Habanera (uit Carmen)

- Elgar - Pomp and Circumstance, mars nr. 1)

- Dvorak - Slavische Dans nr. 2 op. 46

- Holst - Mars (uit The Planets)

Meer informatie over dit event: Philmob | philharmonie zuidnederland