26 april 2022

Leisure & Cultuur

Met een berggids ontdek je de finesses van de Alpennatuur

Hotel Post Lermoos werkt samen met Bergsport TOTAL voor een heerlijk actieve vakantie in de Tiroler Zugspitz Arena. Speciaal voor de gasten van het hotel bieden de gidsen van Bergsport TOTAL wandelingen en e-biketochten aan om het prachtige berglandschap van deze regio te verkennen. Informatie: www.post-lermoos.at.

De ervaren berggidsen leiden je naar indrukwekkende vergezichten, imposante kloven, kristalheldere bergmeertjes en lieflijke almen. Ook de weelderige bossen in het gebied zijn betoverend mooi. Je leert veel over de boeiende flora en fauna van de Alpen. Er is geen betere manier om de ontzagwekkende Zugspitze beter te leren kennen.

Het viersterren superior Hotel Post Lermoos biedt alle luxe die een mens kan wensen. Ruime, authentiek kamers met schitterend uitzicht, culinair dineren op niveau, een knusse bar en een hartverwarmende gastvrijheid. En niet te vergeten een onmetelijk grote en luxe Spa met vele sauna’s, baden, relaxruimtes en beautybehandelingen. Het Oostenrijkse dorpje Lermoos is qua zonuren ook nog eens perfect gelegen. 

Bergmeren die je zeker moet bezoeken

Als natuurliefhebber zijn de vele turquoise bergmeren rond Lermoos een must om te bezoeken. De Heiterwanger See is een van de grotere meren met een gemiddelde watertemperatuur van 18 tot 23 graden Celsius. Dankzij de veelzijdige flora en fauna en het uitzonderlijk heldere water is de Heiterwanger See een paradijs voor duikers. Het gebied rond de Heiterwanger See is geliefd bij wandelaars, mountainbikers, Nordic Walkers en hardlopers.

De Drachensee is een kristalhelder bergmeer op 1.910 m hoogte. Vanwege de hoge ligging is het water hier behoorlijk fris. De Igelsee is een klein idyllisch bergmeer op 1.585 m aan de voet van de Igelskopf. De Blindsee en Seebensee zijn prachtig gelegen tussen imposante bergtoppen.

Hotel Post Lermoos

Hotel Post Lermoos biedt aantrekkelijke arrangementen waarbij je er overdag op uit trekt met ervaren berggidsen en na gedane arbeid geniet van luxe wellness en culinaire verwennerij. Je wandelt onder andere over de Zugspitze met zijn vele panoramapaden door de prachtige natuur. Grotere hoogteverschillen worden met liften overbrugd. Je kunt kiezen tussen wandelroutes die geschikt zijn voor beginners en voor meer ervaren bergwandelaars.

Arrangement Hotel Post Viersterren Superior: Zugspitze Highlights 2022 + Bergsport TOTAL

Hotel Post in Lermoos combineert een actieve vakantie met luxe wellness en culinaire hoogstandjes. Overdag neem je deel aan het uitgebreide wandelprogramma van Bergsport TOTAL. Het Zugspitze Highlights Arrangement 2022 bestaat verder uit vijf overnachtingen in Hotel Post Suite A en het Gourmet-volpension. Inclusief gebruik van het 3000 vierkante meter grote Spa-complex met vele luxe sauna’s en baden. Inclusief ticket voor de Highliner, een spectaculaire voetgangershangbrug en het Z-ticket waarmee je onder andere per lift de top van de Zugspitze kunt bezoeken. Meer informatie en prijzen vind je op www.post-lermoos.at.