2 december 2020

Lifestyle

MEET THE NEW BAMBOO OFFICEWEAR

Baanbrekend nieuws en met de perfecte timing! Vol trots presenteren wij ‘THE NEW BAMBOO OFFICEWEAR’. Dat maatpak, overhemd of die pantalon blijft voorlopig in je kledingkast. Jouw kantooroutfit voor thuis krijgt een boost aan comfort en stijl met deze revolutionaire lijn van bamboe!

LOUNGEWEAR VOOR HEREN

Loungewear mag vandaag de dag zeker niet ontbreken in de garderobe van de moderne man. Loungewear wordt vooral binnen in huis gedragen. Met de bamboe loungekleding van Bamigo was thuis relaxen nog nooit zo fijn. Comfortabele, exclusieve en uiterst stijlvolle loungekleding maakt je vrije tijd nu nog aangenamer.

HEERLIJK ZACHT

Onze collectie loungewear is speciaal ontworpen om in te ontspannen. De kleding is heerlijk zacht doordat er bamboe in verwerkt is. Dit zorgt voor een ultiem draagcomfort. Maak je garderobe compleet met de comfortabele zachte bamboe loungekleding van Bamigo.

HIGHLIGHTS

  • Superzacht door het gebruik van bamboe. De samenstelling van de sweatstof is speciaal door ons ontwikkeld en dus een uniek aspect in de markt.

  • De complete binnenzijde is gebrusht voor ongeëvenaarde zachtheid.

  • De toevoeging van elastaan geeft je ultieme bewegingsvrijheid. Het geeft comfort, het stretcht beter en het product blijft veel langer in vorm.

  • Details in bijpassende kleuren en tinten geven een rijke uitstraling met een touch van simplicity. De elementen voor een stijlvolle balans.

  • De enorm hoogwaardige kwaliteit is buitengewoon onderscheidend ten opzichte van andere loungewear.