Partner

5 september 2022

mobiliteit

Martijn van Baal nieuwe vestigingsdirecteur Porsche Centrum Eindhoven

Per 1 september start Martijn van Baal als vestigingsdirecteur van Porsche Centrum Eindhoven. In deze rol, een uitbreiding op het huidige management, zal hij verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse operatie van het Porsche Centrum langs de A58 bij Oirschot. PGZ B.V., waartoe Porsche Centrum Eindhoven behoort, neemt hierbij een verdere stap ter versterking en continuering van de huidige groei van het bedrijf en het merk Porsche. Deze personeelswijziging is daarmee onderdeel van hetzelfde plan waartoe ook het nieuw te bouwen Porsche Centrum Brabant te Oisterwijk behoort, de locatie waar Porsche Centrum Eindhoven eind 2023 naartoe zal verhuizen.

“We zijn erg blij met de komst van Martijn”, vertellen Ad Geerts en Luc Vanderfeesten, DGA’s van PGZ. “Deze nieuwe rol van vestigingsdirecteur is een zeer belangrijk element in onze missie om de groei van Porsche en ons bedrijf goed te organiseren. Met Martijn brengen we iemand met veel én de juiste ervaring in huis om ons Brabantse Porsche bedrijf operationeel aan te sturen.”

Geerts, die in Oirschot momenteel nog veel van de taken van vestigingsdirecteur zelf op zich neemt, blijft betrokken en aanwezig bij het bedrijf. “Nu Martijn het operationele deel van mij overneemt, krijg ik meer tijd beschikbaar om, samen met mijn compagnon Luc, bezig te zijn met de strategie en toekomstvisie van PGZ en haar bedrijven. Extra belangrijk niet alleen door de grote groei die we meemaken, maar ook vanwege de vele veranderingen die momenteel in de automotive spelen.”

Porsche Centrum Eindhoven, nu nog gevestigd op industrieterrein De Scheper in Oirschot, zal in de laatste maanden van 2023 verhuizen naar de Heusdensebaan te Oisterwijk. Hier wordt een volledig nieuw Porsche Centrum Brabant gerealiseerd, geheel volgens de nieuwe ‘Destination Porsche’ strategie van het Duitse merk, waarbij kwaliteit, hospitality en beleving een grote centrale rol spelen.