Partner

5 januari 2021

Leisure & Cultuur

Zorg dat je lekker warme voeten hebt bij alles wat je doet

Zorg dat je lekker warme voeten hebt bij alles wat je doet

Kijk een heerlijke romcom, herlees je lievelingsboek, maak een vrolijke playlist. Of gun jezelf een creatieve uitspatting: brei een wintertrui, bak een originele taart of doe een cursus handlettering. En zorg bij alles wat je doet dat je warme voeten hebt. Zo maak je van thuisblijven een feestje. Met sloffen van Glerups is dat succesverzekerd. Kijk voor informatie op www.binorm.nl/glerups.

Maak voor jezelf een leuke-dingen-lijstje van activiteiten die je thuis in de winter kunt doen. Lekker genieten in je eigen bubbel mag best. Zeker nu. Daar hoort ook een toepasselijk cadeautje aan jezelf bij waar je liefst nog jarenlang plezier van hebt. Zoals warme sloffen van Glerups, daar krijg je nooit spijt van.

Vele kleuren en modellen
De sloffen zijn verkrijgbaar in veel mooie kleuren en drie modellen: slipper, schoen en laars. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan blijven je voeten het warmst. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred. De handgemaakte sloffen zijn vervaardigd van wol afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland.

Informatie
Glerups pantoffels met zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie.

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.