22 mei 2023

Innovatie & Duurzaamheid

Lujo Gardens opent deuren van uniek tuininspiratiecentrum in Uden

Lujo Gardens, het nieuwe tuininspiratiecentrum in Uden, heeft op donderdag 11 mei officieel zijn deuren geopend. Het centrum, opgericht door de jonge ondernemer Jesse van Hooft, biedt een unieke ervaring en ruim 1000m2 aan tuininspiratie.

Jesse van Hooft, een 22-jarige ondernemer die sinds 2019 actief is in de bestratingsindustrie, heeft met succes zijn onderneming uitgebreid. Vanwege de groei van zijn handelsactiviteiten was er op zijn voormalige werf geen ruimte meer beschikbaar. Aangrenzend aan het Udense industrieterrein stond een oude kas, die volledig is aangepast en omgedoopt tot het Lujo Gardens experience center.

Lujo Gardens vertegenwoordigt verschillende toonaangevende merken, waaronder Domada (poolhouses / leefmodules), In-lite tuinverlichting, Schellevis bestrating, The Dutch Wave voor tuinontwerpen, Corradi Outdoor Living en PUUR Design & Interieur voor outdoor meubelen. Het centrum biedt alles op het gebied van bestrating, van de opbouw tot de afwerking en het onderhoud.

Het voormalige tuincentrum is omgetoverd tot een biophilic experience center, waar bezoekers terecht kunnen voor inspiratie en beleving op het gebied van tuininrichting. In de ruime showroom van 1000 m2 kunnen klanten op afspraak deskundig advies ontvangen. Bovendien kunnen zij hun wensen in stijl laten uittekenen, zodat zij een realistisch beeld krijgen van het eindresultaat.

De unieke samenwerking van exclusieve partners op één locatie maakt het zowel voor zakelijke als particuliere klanten verrassend eenvoudig om een fantastisch totaalconcept te realiseren. Lujo Gardens biedt een one-stop-shopervaring voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige tuininspiratie en -producten.

"We zijn verheugd om de deuren van Lujo Gardens te openen en onze klanten te verwelkomen in ons inspirerende tuininspiratiecentrum", aldus Jesse van Hooft, oprichter van Lujo Gardens. "Met onze uitgebreide selectie van topmerken en ons deskundige advies streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te helpen bij het creëren van hun droomtuin."

Naast de showroom heeft Lujo Gardens een website gelanceerd waar bezoekers meer informatie kunnen vinden over het brede aanbod van tuininspiratie. U kunt terecht op www.lujogardens.nl voor een virtuele rondleiding en een overzicht van de beschikbare producten en diensten.