Ga terug

4 oktober 2019

Nieuws

Levering eerste nieuwe kleding voor ambulancepersoneel!

De bekende geel met groene kleding van ambulancemedewerkers gaat plaatsmaken voor een nieuw uniform in turquoise. Het is tijd voor een moderner kledingpakket en projectregisseur Wiltec gaat samen met kledingproducent HAVEP deze kleding verzorgen. Na een veelzijdig proces waarin draagcomfort, veiligheid en duurzaamheid vooropstaan, is het zover! Op woensdag 16 oktober 2019 worden de eerste pakketten met nieuwe kleding geleverd aan vertegenwoordigers van de drie ambulancevoorzieningen in Noord-Nederland: Ambulancezorg Groningen, Kijlstra Ambulancezorg en UMCG Ambulancezorg.

Feestelijk moment Alle betrokken partijen zijn blij en trots op de nieuwe kleding. Daarom is een feestelijk moment georganiseerd bij Groningen Airport Eelde waarbij de directeuren van Wiltec en HAVEP de kleding officieel overhandigen aan een aantal ambulancemedewerkers uit Groningen, Fryslân en Drenthe. Pers is hierbij van harte welkom. Wanneer: Woensdag 16 oktober 2019 Tijd: 11.45 uur Waar: Groningen Airport in Eelde, hangar bij P3 Machlaan 26, 9761 TK Eelde Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst met een feestelijk tintje? Meld u dan aan via https://www.wiltec.nl/aanmelden-persbijeenkomst-ambulance.

Moderne eigentijdse look, met aandacht voor duurzaamheid

Vanaf maandag 2 december lopen alle ambulancemedewerkers in Groningen, Fryslân en Drenthe in het nieuwe blauw, dat ‘zorg met gezag’ uitstraalt. Voor patiënten is het nieuwe uniform wellicht even wennen, maar uiteraard kunnen zij blijven rekenen op de beste ambulancezorg. Het is dezelfde zorg in een nieuw jasje. De ambulancesector heeft gekozen voor een onderscheidende, herkenbare, moderne look, ontworpen door Karin Slegers, waarbij draagcomfort, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Over Wiltec

De Wiltec Groep streeft naar het leveren van een breed productenpakket voor haar klanten, waarbij kwaliteit, specialisme en service altijd voorop staan. De organisatie heeft haar hoofdkantoor in het Brabantse Uden. Met 370 medewerkers en een jaaromzet (2018) van 85 miljoen euro, richt het bedrijf zich op onder andere Beroepskleding en Veiligheid.

wilt u meer nieuws zien? klik dan op de volgende link

Gerelateerd