Partner

31 augustus 2021

Leisure & Cultuur

Lekker huiselijk gevoel op kantoor

Neem je Glerups sloffen mee naar je werk voor het heerlijk ontspannen thuiswerkgevoel

We zijn het afgelopen jaar gewend aan het ontspannende thuiswerkgevoel. Nu we weer wat vaker naar kantoor gaan is het fijn om dat te koesteren. Zet daarom eens een paar Glerups sloffen bij je bureau en trek ze aan als je 's ochtends op het werk aan de slag gaat. Ze zijn lekker warm, lopen lekker en zien er ook nog eens erg mooi uit.

Je kunt kiezen voor sloffen met een lederen zool of met een rubberzool voor als je af en toe naar buiten gaat. Dankzij de antislipzool houd je een goede grip.Glerupssloffen zijn heerlijk zacht door het bijzondere vilt dat is gemaakt van 100% wol van geselecteerde schapen uit Nieuw-Zeeland. Dat maakt ze lekker warm, licht en erg comfortabel. Je draagt ​​de pantoffels het liefst met blote voeten.

Veel modellen en kleuren
Het vocht en kan tot 35% vocht zodat het sloffen droog blijft. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een veerkracht. De sloffen zijn er in model pantoffel, laarsjes of schoenen en verkrijgbaar in heel veel prachtige kleuren. Meer informatie over Glerups uit Denemarken vind je opwww.binorm.nl/glerups.

Informatie
Glerups pantoffels met rubberen zool zijn in Nederland en België via www.binorm.nl/glerups