21 oktober 2020

Leisure & Cultuur

Leer van ondernemers in de Smart Industry Volg de DVC-SI Webinarserie: MeerWaarde met Data

· Wilt u aan de slag met data?
· Heeft u behoefte aan inspirerende praktijkvoorbeelden?

MKB ondernemers in de maakindustrie, die ervaring hebben op het gebied van data, delen hun verhaal met het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI). Elke maand kunt u van hen leren tijdens een prettig opgezet webinar met informele interactie met de deelnemers.

**1eDVC-SI Webinar: Meerwaarde met data
**MKB ondernemer Jan van Frankenhuyzen gaf op 22 september bij JADS (Jheronimus Academy of Data Science) een openhartig inkijkje in de stappen die hij heeft gezet om meerwaarde met data te realiseren, zoals:

- steltijdreductie
- foutloos produceren
- betere klantbenadering
- en efficiency.

Dit deed hij tijdens het maandelijkse webinar van het Data Value Center - Smart Industry (DVC-SI) in JADS Mariënburg Campus in Den Bosch, een Data Science alliantie tussen TU/e en TiU. Host Anke Meuffels van Koninklijke Metaalunie sprak naast Jan ook met Maaike Blok en Renato Calzone van JADS. Praktische aandachtspunten om met data aan de slag te gaan werden door Maaike toegevoegd vanuit de ervaringen van het JADS MKB Datalab. Renato legde uit waarmee JADS andere MKB ondernemingen, die meer uit data willen halen, kan helpen.

De sfeer aan de lunchtafel was open en prettig. Bekijk zelf het webinar: https://youtu.be/iapyi5SAogE

Over Frankenhuyzen: Verspanend gereedschap voor professionals voor de meest kritische industrieën en toepassingen binnen de precisietechniek.
www.frankenhuyzen.nl

Zelf aan de slag met data

Wil je als MKB onderneming in de Smart Industry zelf ook aan de slag meerwaarde met data te realiseren? En weet je niet:

- Waar te beginnen?
- Hoe je verdere stappen kunt zetten?
- Wat data voor jouw bedrijf kan opleveren?

Neem contact op met het Data Value Center - Smart Industry: datavaluecenter@smartindustry.nl.

www.smartindustry.nl/dvc