Ga terug

17 maart 2020

Food (agri)

Las Salinas gaat over tot bezorgen en afhalen

Veel ondernemers krijgen een klap door de uitbraak van het coronavirus. Waaronder ook het Tex-Mex restaurant Las Salinas in Veldhoven. In strijd tegen dit virus zijn alle scholen, cafés en restaurants zeker tot en met 6 april gesloten. Hoe gaan wij hiermee om en wat zijn de oplossingen? Wie zijn wij? Home made sangria, tapas- en hoofdgerecht en zelfs glutenvrije gerechten. Las Salinas heeft het allemaal. Ons sfeervolle restaurant brengt een stukje Mexico naar Veldhoven! Onze kleurrijk aangeklede decor zal u doen denken dat u er echt even uit bent. Naar Las Salinas gaat u alleen wanneer u genoeg tijd heeft, want als u eenmaal zit wilt u niet meer weg! Natuurlijk zijn wij als horecagelegenheid ook gesloten tot en met 6 april, maar hier hebben wij uiteraard een oplossing voor bedacht.

Bezorgen en afhalen Omdat er grote vraag is naar bezorging en afhalen van ons eten, hebben wij besloten dit op te zetten. Vanaf donderdag 19 maart is het mogelijk om telefonische bestellingen af te halen. Wij zijn te bereiken op het nummer 040-2533860. Bezorgen kan in overleg, alleen vanaf €25,00 en alleen in Veldhoven. Wij hopen u hiermee tegemoet te komen en toch te kunnen genieten van de Mexicaanse sferen. Voor onze menukaart kunt u kijken op onze website.

Wij hopen u allen natuurlijk over 3 weken terug te zien in ons restaurant. Voor iedereen is dit een onzekere tijd, zo ook voor ons. Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen alle gezondheid toe. Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de vorderingen. Team Las Salinas Veldhoven Burgemeester van Hoofflaan 157 | 5503 BL Veldhoven | 040-2533860 | info@lassalinas.nl | Lassalinas.nl

Gerelateerd