Partner

23 maart 2021

Transport & Logistiekblog

Laat uw zorgen wegnemen via de Logistieke branche

Alle bedrijven bieden voordelen om de lasten voor jou als bedrijf weg te kunnen halen. Vooral in de logistieke sector bieden ze de mogelijkheden om jouw zorgen weg te nemen in het bedrijfsleven. Van opslag tot orderverwerking en zelfs een managementsysteem. Noem het maar op! In dit artikel wordt uitgelegd waarom de samenwerking met een logistiek bedrijf ideaal kan aansluiten met jouw bedrijf. Hier een overzicht waarom de logistieke branche in jouw voordeel kan werken aan de hand van meest voorkomende diensten van deze branche:

Het bieden van opslagruimtes en verzending

De meeste logistieke bedrijven bieden de mogelijkheid om producten te bewaren voor u in een warehouse. Dat van A tot Z veilig verplaatst en vervoerd wordt, als het klaar is voor verzending. Alle benodigde documenten in orde is zoals pakbon, facturen en Douanedocumenten. Of ander (promotie)materiaal indien gewenst. Handig voor het uitbreiden van je bedrijf met jouw producten.

Als het product klaar is voor de verzending bieden logistieke branches dit ook te vervoeren, zodat het in goede handen bij de consument/en of bedrijf ligt.

Orderhandeling

Er komen dagelijks veel bestellingen binnen. Dan is het fijn dat er ook beheer is in het afhandelen van orders die binnenkomen. Ook dit is mogelijk bij veel logistieke bedrijven. In combinatie van jouw CRM-systeem, het bedrijf waarmee je samenwerkt. Is dit een samenwerking die je niet kwijt wilt. Bestellingen dat uit jouw handen worden genomen en in het proces verwerkt worden, zodat je makkelijker taken kan weggeven en de focus kan gelegd worden op andere zaken.


Cash Management

Van de webshopbestellingen, van advies tot implementatie. Ze zorgen ervoor dat de bestellers automatisch de juiste facturen krijgen. U kunt daarnaast ook het debiteurenbeheer aan deze professionals overlaten. Monitoren frequent de betalingen en verzorgen de betalingsherinneringen en aanmaningen.  Online heeft u het overzicht van openstaande facturen van debiteuren. U kan zelfs ervoor zorgen dat de betalingen ook via de rekening van u bedrijf lopen en de logistiek uw zorg hierin ook kan wegnemen.